Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Re-Code. Melyik oldalról...

Re-Code. Melyik oldalról érdemes rendelni?

Figyelt kérdés

Aki rendelt már neten Re-Code-ot, honnan rendelte, melyik oldalról? Vagy Rossmannban jobban megéri?

(Kérem, hogy azok válaszoljanak, akik tényleg rendeltek, akik azt akarják írni, hogy sehonnan, azokra a válaszokra igazából nem vagyok kíváncsi. Köszönöm.)

2012. aug. 14. 10:03
 1/9 Szoondiii ***** válasza:

én beszéltem a Re-Code-osokkal. Mármint a magyar irodájukkal. most nem másolom be a levélváltásunkat, lényeg hogy egyél úgy, ahogy a honlapjukon ajánlják (lényegében egy lowcarb, sőt paleolit étkezés) másra ne gondolj..

de ha mindenképpen van fölös pénzed, azt kartitatív célokra elfogadom.

2012. aug. 14. 10:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves Szoondiii, bár igazából nem ez volt a kérdésem. Sőt. Egyébként olvastam én is az oldalukat, megnéztem az étrend ajánlatukat is, és nekem speciel nincsen semmi kifogásom ellene, szóval köszönöm az infót, de igazából sokat nem segítettél :)
2012. aug. 16. 15:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én neten rendeltem kettőt és adtak hozzá egy ivópalackot ajiba :) Néztem Rossmannban is, de amikor én rendeltem volt valami kuponkedvezmény, plusz az ajándék, és így jobban jöttem ki. (Amúgy nem tudom, nézd meg, lehet, hogy van még mindig ez a kedvezményes lehetőség, én már több, mint egy hónapja rendeltem, úgyhogy tényleg nem tudom)
2012. aug. 16. 23:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megnéztem, tényleg van még mindig kedvezmény :) Valószínű az oldalról fogok akkor én is rendelni :)
2012. aug. 22. 16:04
 5/9 Szoondiii ***** válasza:

végül is leírtam, hogy ha normálisan eszel (nem ahogy a dietetikusod vagy a testépítő ismerősöd ajánlja, hanem pl. ahogy a recode oldalán is írják) akkor nem hízol, sőt fogyni fogsz ha zsírfölösleged van.

tehát különösebben nem kell táplálék kiegészítőnek a terméket megvenni. ha ez után még mindig meg akarod venni, akkor tényleg nem segítettem a válaszommal, de fel kell hívjam a figyelmed, hogy valószínűleg a túlfogyasztók közé tartozol (indokolatlan mennyiséget akar fölöslegesen vásárolni) ami a jövőben sok problémát fog okozni, ezzel milliók vannak így persze..

2012. aug. 23. 08:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen szoondii ismét a válaszodat, és köszönöm, hogy aggódsz értem és a pénztárcám miatt :) Nem, ezt most nem rossz szándékkal írtam, tényleg köszönöm, hogy megírtad a véleményed, ráadásul teljesen korrekt stílusban. Megértem amit mondasz, el is fogadom, hogy neked ez a véleményed, de mindannyian mások vagyunk. És én szeretném kipróbálni, és ki is fogom, mert bár tudom, hogy önmagában egyetlen fogyasztószer sem hatásos, de a diéta és a sport mellé, úgy gondolom kiegészítésként tökéletesen megfelelne nekem. Szóval köszönöm még egyszer a válaszod, de ennek ellenére én mégis maradok az eredeti tervemnél :)Minden jót, további szép napot, és köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 23. 14:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom rendeltél -e már, de a facebookon keresztül is lehet tőlük rendelni, pont a múlt héten láttam :)
2012. aug. 27. 08:45
 8/9 Szoondiii ***** válasza:
Egy ilyen kedves írás után magam sem tudok mást tenni, mint tiszteletben tartani az elhatározást, jó egészséget és sikeres fogyást kívánni!
2012. aug. 27. 10:00
 9/9 anonim válasza:

Jó napot!

Én innen rendeltem a recode-t:

[link]

Aránylag gyorsan kiküldték, és minden jó.

2012. szept. 29. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!