Milyen étvágycsökkentők vannak?
17 éves vagyok. 170/61-62 kiló. Általában 58-59 kiló szoktam lenni. Nyáron többet eszem mint szoktam, ez meg is látszik. Nem tudok uralkodni, NEM-et mondani a nasikra.
Eddig tornáztam, de kb. 2 hónapja abbahagytam. Most újra elkezdtem.
Milyen étvágycsökkentőt szedjek?
Válaszokat előre köszönöm :)
Jó, ilyennel nem tudok vitatkozni.. betegség esetén, pl. vesebajban a fehérje fogyasztás a rossz kiválasztás miatt rosszabb. tehát kockázat a fehérje fogyasztás, ami természetes táplálék. kockázat a gabona fogyasztás is, pech..
azt hiszik keringési betegségek a zsírtól vannak. kamu, senki sem tudja ezt megalapozni, nincs rá példa stb. de ez a hit.
lehet más miatt nem eszel szalonnát, nem ismerhetek minden betegséget..
Nem követek semmilyen diétát, viszont amióta odafigyelek az étkezésre, és csak délig eszem szénhidrátot, azt sem észnélkül, azóta fogytam 27 kg-ot!
Az első két hét rossz volt, én is mindig éhes voltam. Aztán,ahogy ráállt a szervezetem már nem volt gond.
A mozgás is sokat számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!