Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Milyen étvágycsökkentők vannak?

Milyen étvágycsökkentők vannak?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok. 170/61-62 kiló. Általában 58-59 kiló szoktam lenni. Nyáron többet eszem mint szoktam, ez meg is látszik. Nem tudok uralkodni, NEM-et mondani a nasikra.

Eddig tornáztam, de kb. 2 hónapja abbahagytam. Most újra elkezdtem.

Milyen étvágycsökkentőt szedjek?

Válaszokat előre köszönöm :)

2012. aug. 7. 10:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nagyon végső esetben krómot, ez csökkenti a szénhidrát iránti vágyat a vércukrod szabályozásával. Igyál rá rengeteg vizet, fémről van szó. Egyél egy kicsit több zsírt, sokáig ad energiát, nem fogod annyira kívánni a ch-t.
2012. aug. 7. 10:23
 2/14 Szoondiii ***** válasza:

Ha nem eszel kenyeret, gabonát, krumplit, rizst.. szóval ch dús ételt, helyette zsírokat, húst, zöldségeket.. akkor a vércukorszinted is normális lesz, nem lesz éhség rohamod.

tehát ez az étvágy csökkentő.

az csak még egy jó, hogy mivel a tested ilyen táplálékhoz szokott, így ha ezekkel jól laksz, az annyi energiát ad, amennyire szükséged van. illetve ha több, az sem raktározódik rögtön zsírba, mint a szénhidrátokkal.

2012. aug. 7. 10:34
 3/14 anonim ***** válasza:
Azért jött fel rád a plusz kiló, mert abbahagytad a mozgást. Sokkal célszerűbb lenne egy olyan sportot találnod, amiben örömödet leled és az életed részeként kezeled, akkor nem kéne ilyeneken gondolkozni, csak simán mozogni. Jobbat tenne minden tekintetben, mint a króm vagy a rendkívül vitatható paleolit fanatizmus.
2012. aug. 7. 11:24
 4/14 Szoondiii ***** válasza:

hehe, érdekes, hogy csak 1 valaki vitatta eddig intelligensen, az hogy megalapozottan-e, az majd eldől..

melyik rész vitatható, hogy a szénhidrát fogyasztás káros, vagy hogy a glutén fogyasztás káros, illetve a tejfogyasztás?

mert mind elég egyértelmű.

a paleolitba bele tartozhatnak még fitotoxinok mint lektinek, szaponinek és ezek fogyasztása, nos nem tűnnek kedvezőnek, lehet rájuk figyelni mert nagy szerepük van az ÁBSZ kialakilásában, ezek még kutatások tárgyát képezik.

2012. aug. 7. 11:27
 5/14 anonim ***** válasza:

Már megint nem ez volt a kérdés, állandóan ezt szajkózod, DE NEM EZ VOLT A KÉRDÉS!

Maga a paleolit cucc nem csökkent étvágyat, a testsúlya nem azért nőtt meg, mert nem így étkezett.

Aki nem paleolit módon étkezik, az már sz@r ember?

Simán csak sportolni kell tovább, nem szabad abbahagyni.

Azért is eszel többet kedves kérdező, mert a nassolás tölti ki a köztes időt, amit eddig mozgásra szántál.

2012. aug. 7. 11:30
 6/14 Szoondiii ***** válasza:

a paleolit étkezés nem csökkent étvágyat?

ez nem volt okos..

egyél már szalonnát? hát hogy hazudhatsz akkorát, hogy nem csökken az étvágyad! a francokat nem csökkenti, én minden reggel azt eszem, sok-sok ember azt eszi, és csökken az étvágya..

KAMUUUU!

2012. aug. 7. 11:50
 7/14 anonim ***** válasza:
Csak hosszan tartó energiát ad, de ugyanúgy éhes leszel tőle, én nem eszek szalonnát egészségügyi okokból. Magában szalonnát meg ki az az állat, aki meg bírja enni. Finom, friss ropogós kenyérrel igen, de magában kéne a halálnak.
2012. aug. 7. 11:56
 8/14 Szoondiii ***** válasza:

jó hozzáállás.. nem ízlik magában a szalonna, inkább vércukor emelő jó kis gluténos, lektines kenyérrel eszed, ebben semmi tudatosság nincs. vagy csak nem ismered az egészségügyi kockázatokat..

a szalonnáét persze "ismered", mert tanították (hol is?)..

a szalonna, zsír evésnek semmilyen eü. kockázata nincs.

a szinten tartott vércukorszint, lowcarb táplálkozás mellett lesz legkésőbb éhség roham. ami mindegy is, mivel szénhidrát bevitel nélkül ha sokat is eszik valaki, zsírosodni nem fog (azért a tej az kivétel, amiben kevés a cukor de a növihormon tartalma közbejátszik..).

2012. aug. 7. 12:01
 9/14 anonim ***** válasza:
Számomra van kockázata. És maradjunk is ennyiben.
2012. aug. 7. 12:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Rost + víz.
2012. aug. 7. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!