Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Milyen természetes étvágycsökk...

Milyen természetes étvágycsökkentők vannak? Teák érdekelnek elsősorban. Lehet más is. Más hatása ne legyen!

Figyelt kérdés
Nem fogyni akarok egyébként, csak nem kívánni a kedvenceim: lángos, hamburger, gyros, pizza, melegszenya, majonézes dolgok, sültkrumpli, kóla.
2009. júl. 16. 21:32
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ha lehet, olcsó legyen...:)
2009. júl. 16. 21:36
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Akaraterő! Nehéz, de meg kell álni.
2009. júl. 16. 21:41
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Szűztea,de attól majd megy a hasad. De nem értem... Ha nem akarsz fogyni,akko miért kell ahhoz gyógyszer hogy ne kívánd ezeket? Ha én kívánok valamit,de nem érdekel,hogy hízom e tőle vagy nem,akkor megeszem simán. Az étvágycökkentőtől meg alapból le fogsz adni,mert pont azért ez a neve,hogy ne kívánj semmilyen ételt,és ha nem kívánod nem eszel,ha nem eszel lefogysz. Álld meg azt hogy nem veszel magadhoz gyorskajákat!
2009. júl. 16. 21:51
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

hátha segít: [link]

De mozgás nélkül nem fogsz látványos eredményt elérni, ráadásul esélyes, hogy ha sokat fogysz, lógni fog kicsit a bőröd vagy hasonló, ha nem mozogsz mellette rendszeresen.

2009. júl. 16. 23:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A VÍZ! Sokat megiszol evés előtt.
2009. júl. 16. 23:42
 6/11 anonim válasza:
81%
Nagyon vigyázzatok ezekkel a csodaszerekkel! Azt általában nem írják bele az ismertetésekbe, hogy majdnem mindegyiknek erős hashajtó hatása van. Erre sokan nem is gondolnak..., rémes hatása lehet a legkellemetlenebb pillanatokban, a helyről nem is beszélve! Erre figyeljetek nagyon!!!
2009. júl. 17. 05:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
az en velemenyem is ez a 2: viz es a szuztea, meg a zold tea de ezektol fog menni a hasad...de en szemely szerint jelenleg is fogyasztom a teat de azert mert fogyni szeretnek...
2009. júl. 17. 06:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

én ezt ittam, nem okoz hasmenést, s tényleg csökkentette az étvàgyam! Anno CBAban vettem, de herbàriàban is biztos van!

2009. júl. 17. 07:46
 9/11 anonim ***** válasza:
84%

Valamit valamiért. Olyan nincs, hogy más hatása nincs.

Akaraterő kérdése a dolog, kizárt, hogy ha igenis akarod, akkor nem tudod megállni.

Az egyik barátnőm 1 hónap alatt elhagyta a szénhidrátokat, nassokat, - 8 kg-nál jár. Mellette persze mozog is.

Én egy hét megvonás és torna után -3 kg-nál járok.

A zöldtea serkenti a zsírégetést, de nem lesz tőle kisebb az étvágyad, szerintem. És ne a bogyóktól várj csodát. Minden fejben dől el.

2009. júl. 17. 09:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A Maté tea étvágycsökkentő ;)
2009. júl. 17. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!