Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Melyik fogyasztószerrel menne...

Melyik fogyasztószerrel menne le több kg 1hónap alatt?

Figyelt kérdés

2012. júl. 23. 09:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia!Sajnos,hiába keresel csodaszert a kilóid ellen,még ha meg is találod,ami szerintem nem létezik,a háj mozgás nélkűl ugyanúgy ott marad.Megnyúlt,petyhüdt bőrőd lessz majd,mert nem mozgatod meg az izmaidat.Én is ebben a cipőben járok,ezért erőt vettem magamon,és részt veszek heti 3kardió órán,és mellette diétázom is persze.ha csodaszert akarsz,próbáld meg a szűztea kapszulát,de NE FOGYÁSRA HASZNÁLD!Az csak egy kicsit felgyorsítja az anyagcserédet.Én ma vettem egy dobozzal,mert van amikor 2-3 napig nem produkálok semmit a mellékhelységben:( Próba szerencse!Mozognod viszont muszály.Meglátod,jobban fogod magad érezni tőle,biztosan van valami mozgás féle,ami neked is jó lenne.
2012. júl. 23. 13:08
 12/16 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Ha már megvan a zöldség és a csirkemell, akkor én a helyedben tejsavófehérjére költeném a pénzem, sőt, én arra is költöm. :)

Barnarizst nyugodtan ehetsz ebédre és uzsonnára is, vacsorára szigorú diétában már ne. (A fehér rizs glikémiás indexe 90, a barnáé 50, ez elég nagy különbség, noha szénhidráttartalmuk nagyjából megegyezik.)

Én az javaslom, hogy olvasd el a Sárga kapszula c. könyvet, ingyenesen letölthető.

2012. júl. 23. 13:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Jaa, és ismétlem: NE az elején szedj "zsírégetőt".

Be kell lőni normálisan a diétádat és akkor simán fogysz.

A "zsírégetők" csak pár %-ot tesznek hozzá. Ez a pár % majd a végén fog kelleni.

2012. júl. 23. 13:22
 14/16 anonim válasza:
Én rengeteg fogyasztószert,zsírégetőt kipróbáltam már.Létezik olyan ami hat,de azt már sajnos itthon nem lehet kapni.Amit én tanácsolni tudnék az az,hogy mozogj,sportolj rendszeresen.Lesznek rosszabb időszakok amikor majd úgy érzed,hogy semmi értelme az egésznek,de ne add fel,mert idővel megtérül a befektetett munka és a sok ráfordított energia.
2012. júl. 26. 00:47
 15/16 anonim válasza:

Ezek a fosató teák nagyon gyorsan leviszik a kilókat de hamar vissza is jönnek. de ha egy nyaralásra vagy valami konkrét helyzetre akarsz csúcsformát akkor jó..

Ne felejtsd el: pótold az elvesztett folyadékot^+vitaminokat (vigyázz a B vitamin étvágyat csinál)

2012. júl. 27. 11:26
 16/16 anonim ***** válasza:

A súlycsökkentés alapja a mozgás, a megfelelő szilárd étkezés.

A táplálék 40%-át alapvetően összetett szénhidrátok tartalmazzák (gabonafélék, tészták, rizs, burgonya). 35%-ban zöldségek, gyümölcsök melyek vitaminokat, ásványanyagokat, összetett szénhidrátokat tartalmaznak. 20%-ban fehérje források, szárnyas húsok, halak, tojás, hüvelyesek, tejtermékek. Érdemes odafigyelni a telített és telítetlen zsírsavak arányára. Figyelni kellene hogy naponta többször együnk, hogy a táplálék feldolgozása ne egy nagy "bummal" terhelje meg az emésztőrednszerünket! Figyelni arra, mi a célunk?! Tömegnövelés, vagy szálkásítás, súlycsökkentés. Amennyiben tisztában vagyunk ezzel és ismerjük a szervezetünket, testünket, mire hogyan reagál, akkor a szilárd táplálék, és/vagy a táplálékkiegészítők arányainak megváltoztatásával sikerese eredményeket érhetünk el.

A diéta alapja a SZILÁRD ÉTKEZÉSED!!!-en múlik legnagyobb részben.

1./ protein 2-2,5g/testsúly kg és 1-1,6g szénhidrát/testsúly kg.

2./ Nyers, párolt zöldségek minden mennyiségben.

3./ Sajnos gyümölcsök ez esetben részben no!! Sok bennük a szénhidrát. 1 alma főétkezéskor.

4./ Szénhidrát esetén aránylag a jobb szénhidrátoknál maradni, mint puffasztott rozs, rizs, zabpehely.

5./ Napi 3 liter ásványvíz, tea, gyümölcstea.

6./ Esszenciális zsírsavak. (például Stillmass MCT olajpor), lenmagolja, oliva.

Ajánlatos napi többszöri (5) étkezés. Keveset, sokszor, hogy folyamatosan, nem megterhelve az emésztésed. Soványhúsok, nyers, vagy párolt zöldségekkel, esetleg savanyított tejtermékek.

Protein esetében érdemes olyan proteint választani ami széhidrát, és zsírmentes, vagy megközelítőleg az. Szóba jöhet HiTech Whey C6.

Amennyiben a szilárd étkezésed rendben, és még mindig a tápkiegeket is fel szeretnéd használni, akkor:

Protein esetén magas BV értékű whey ezen belül hidrolizátumot is tartalmazó protein. Magas BCAA, L-leucin tartalommal. Aminok közül: BCAA, L-leucin, HMB. Esszenciális zsírsavak: MCT, omega

Aktív súlycsökkentők: CLA

Passzív súlycsökkentő: Carnitin

Rásegítők: Pyruvate, Chitosan

Körbe lehet nézni még a gyógynövények körül is.

2012. júl. 29. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!