Melyik fogyasztószerrel menne le több kg 1hónap alatt?
Szerinted miért van olyan sok kövér ember? Ha annyi lenne hogy bekapnak egy ilyen kamu dolgot, akkor szerinted nem ezt szedné mindenki??????
A másik meg ugyanúgy zabálsz mint előtte bekapod ezt a szert és szerinted mi történik?? Kisz****rod amit megettél?? Hat nagyon nem.
Bizony ára van a soványságnak.
Jaj, hagyd ezt a kamudumát, hogy nincs időd meg hogy csak 2 levéllel vennél...
Nekem "sincs időm", az igazság meg az, hogy dög lusta vagyok. De legalább nem eszem meg minden szemetet, ami az utamba kerül.
Csodák nincsenek. Csodaszerek sem. Minél előbb megérted, annál előbb lefogysz.
Azt a pénzt, amit ráköltenél, fordítsd inkább egészséges élelmiszerekre, csirkemellre, zöldségekre, barnarizsre, tojásra, túróra, esetleg tejsavófehérjére.
SOKKAL többet érsz el vele, mivel ha az étrended nincs rendben, akkor SEMMIT sem ér egyik "zsírégetőszer" sem, viszont ha az étrended (és a mozgásod) rendben van, akkor mindenféle fogyasztószer nélkül is fogysz.
A "zsírégetők" csak 2-3%-ot tesznek hozzá a sikerhez, és NEM a diéta elején kell őket használni, hanem a vége felé, hogy az utolsó kilók is lemenjenek (azok mennek le a legnehezebben).
Én tudok ilyen dolgot ami egy nap garantáltan levesz 1-5kg
Naaaaaaaaaaaaaa
Még hogy nincs ilyen
Van csak nem reklámozzák
A nevük extasy speed
1 tabletta kb 1 kilót jelent
Az komoly! Csak úgy megsúgom pasi vagyok. Nem tudom, hogy az 5és a 6válaszadó az nő vagy pasi, de ha nő akkor nyugodtan mossa ki a száját, mert brutál mocskos! Egy egyszerű kérdést tettem fel, de káromkodás nélkül látom nem igen tudtok válaszolni! Ha meg pasik vagytok menjetek a mosdóba könnyíteni magatokon! Ha tudnátok olvasni és egy szöveget értelmezni, akkor felfogtátok volna, (látom nehéz!) hogy nem akarom tovább szedni! Azt meg roppant mód szeretem mikor egy ISMERETLEN JOBBAN TUDJA,hogy nekem valójában mennyi is a szabad időm. Kérlek titeket kíméljetek a válaszotokkal! Köszönöm előre is!
Köszönöm azoknak akik a kérdésemre válaszoltak!
4.válaszadó: mindenképpen ráveszem magam, de muszály egy picit leadnom. ez mellett már 1hete diétázom is, pár dkg eredménye a mérleg szerint van is, de nagyon lassú lenne a folyamat!
7.válaszadó: párolt zöldség meg a csirkemell azt eszem 1 hete, rizst is jó lenne de abból nem lehet túl sokat enni úgy tudom! Mennyi az a kalória amit egy nap be lehet vinni? Ha az elején és a végén is szedném a fogyasztószert? Esténként már rávettem magam a biciklizésre, legalább kezdjek el mozogni, aztán szép lassan ahogy kezdek bele jönni majd, úgy mennek le a kilók is nagyon remélem!
8.válaszadó: köszönöm az ötletet, de ez az extasyt azt teljes mértékben kihagynám! Volt egy haverom aki szedte és nem lett jó következménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!