Milyen szerek vannak, amik elveszik az étvágyam?
Figyelt kérdés
Egyszerűen szörnyű, hogy ekkora az évágyam. Próbálok mindig diétázni, de nem megy, csak úgy menne, ha lenne valami, ami elvenné az étvágyam.2012. júl. 6. 15:29
11/11 anonim válasza:
Sziaa!
Én Perfect Six-et szedem és azóta sokkal kevesebbet eszek. Meg az édességet se kívánom annyira és már fogytam is 4 kgot pedig csak 3 hete szedem :) és a diétám se annyira szigorú. ezért én ezt ajánlom, megbízható! Csak vigyázz mert sok más termék van ami tényleg hazugság, de a PerfectSix teljesen természetes és megbízható, meg a sok folyadék is jó igyál sokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!