Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Milyen gyógyszereket ismertek,...

Milyen gyógyszereket ismertek, amik elveszik az étvágyat?

Figyelt kérdés
Rengeteget tudok enni, most is már 4 napja annyit eszek, amennyi jólesik, és szerintem híztam 2 kg-ot.Sokat sírok, mert mindig megpróbálok diétázni, de nem bírom sokáig, mert nagy az étvágyam. Nyárra le szeretnék fogyni 4-5 kg-ot, de nem bírok máshogy, csak úgy, ha veszek valamit, ami elveszi az étvágyam. Nem a kaja minőségével van baj, hanem a mennyiséggel, az miatt nem bírok lefogyni. Az edzés megvan, heti 4x járok edzőterembe.159cm/49kg vagyok, 1-2 kg izom feljött rám, amióta edzek, de fogyni nem tudok. Muszáj valahogy lefogynom, mert már az idegösszeroppanás szélén vagyok, már azt is elhatároztam, hogy öngyilkos leszek a kinézetem miatt.Nem bírok így élni, lassan már kimozdulni sem merek, mert rosszul érzem magam a hájam miatt. Ha nem fogyok le min. 4 kg-ot, akkor nyáron sehova nem megyek fürdeni.
2012. ápr. 29. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Akaraterő.
2012. ápr. 29. 15:25
 2/5 anonim válasza:
Ilyen sajnos nem létezik. A házorvosom nekem írt fel régebben valami étvágycsökkentő kapszulát, de nem használt semmit. Nekem is baromi jó étvágyam van, és hiába fogytam le többször nagy nehezen, utána mindig kövérebb lettem. Nekem régebben a zabkorpa tabletta csökkentette valamit az étvágyamat. Étkezés előtt fél órával kell bevenni öt darabot egy pohár vízzel. Egy dobozban 150 db van, és kb. 1000 forint. Az Auchanban vettem.
2012. ápr. 29. 15:33
 3/5 anonim válasza:

Én a káposztaleves kapszuláról hallottam, hogy azzal is le lehet fogyni.

Viszont a gyógyszereket nem ajánlom a fogyókúrához. Inkább azt, hogy mozogj, hidd el, jobban jársz vele és a 6 óra utáni evéstilalmat se felejtsd el. Előtte sem kell sokat enni, de este 6 után, csak inni lehet!

2012. ápr. 29. 15:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha magamból indulok ki, azt tanácsolnám, hogy menjetek el otthonról mozogni, sétálni kicsit... Máris nem lesz ott a kaja látványa, illata, és nem is fogtok annyit a kajára gondolni :D Csodamódszereket tessék elfelejteni, csak a rossz szokásoktól kell megszabadulni...
2012. ápr. 29. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalatom.Van súly feleslegem,de már majdnem minden létező bogyót kipróbáltam (cefamadar,adipex,hoodia).

Inkább mindig csak jött 1-2kg.mint ment le,pedig vigyáztam mit ettem.Már lassan 4 éve,hogy a 90 napossal adtam le 13kg..Ne kölcs tablettákra,inkább egyél kevesebb szénhidrátot,több zöldséget és gyümölcsöt.Legyen kitartásod ami sajnos nekem nem sok adatott.Sok sikert.

2012. máj. 1. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!