Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szerintetek melyik? 30days...

Szerintetek melyik? 30days vagy Slimfit?

Figyelt kérdés

Melyik hatasosabb? Kinek mik a tapasztalatai?

(sport es dieta mellett)

Surgosen kene leadnom 6kg-ot! 3het alatt!

Vagy ki milyen hatasos bogyot tudna ajanlani? :)

2012. jún. 29. 21:07
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
Én jónak találom a slimfitet,nekem hatott mindenféle mellékhatás nélkül.2 hónapig szedtem és 8 kilótól szabadultam meg.
2012. júl. 9. 12:28
 22/30 kris.feri válasza:
Én is a slimet szedtem,nekem is jó volt.én 3 hónapig szedtem,14 kilót fogytam.
2012. júl. 9. 12:49
 23/30 anonim válasza:
3 hónapja kezdtem el a slimet,már 9 kilót fogytam különösebb megeröltetés nélkül.
2012. júl. 10. 10:51
 24/30 anonim ***** válasza:
Én eddig nyitott voltam erra Slimfitre, de most veszem észre, hogy folyamatosan jönnek a friss regis irogatók, akik csak annyit írnak, hogy "nekem nagyon bevált x idő alatt x kg-ot fogytam....." Egyértelműen látszik, hogy ez a cég műve, és itt kampányol azért, hogy meggyőzze az embereket. Egy valóban hatásos fogyasztószer népszerűsítéséhez erre egyáltalán nincs szükség, szóval látszik, hogy ez egy BÓVLI termék és még veszélyes is!!!!
2012. júl. 10. 12:47
 25/30 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló! Én is pont erre gondoltam! Végig néztem már egy pár SlimFites kérdést, és ugyanezt tapasztaltam a legtöbbnél, úgyhogy erről ennyit :(
2012. júl. 16. 15:20
 26/30 anonim válasza:
Több éve folyamatosan fogyózok,diétázok,sajnos a családomban sok tulsulyos ember is van,volt kitől örökölni.Nem vártam csodát a slimfittől,de kiegészítésnek gondoltam hogy jó lehet.ezzel legalább felgyorsultak egy kicsit a folyamatok,persze mellette is diétáztam.már nem szedem,de nekem tényleg segített.azóta pedig könnyebben tudom megtartani az elért súlyom.
2012. júl. 20. 11:01
 27/30 anonim ***** válasza:
a forumokat olvasgatva en sem tanacsolnam a slimfitet mert eleg rosszakat hallani rola. Ugy hallottam ezt is be akarjak vizsgalni... szerintem ne szedjetek semmi ilyet.
2012. júl. 25. 16:22
 28/30 anonim válasza:
Én négy teljes hónapig szedtem,de nem volt semmi rossz tapasztalatom vele kapcsolatban,és fogynom is sikerült vele.
2012. júl. 27. 11:28
 29/30 anonim ***** válasza:

24/28-as!!!

Ahogy írod, az előző emberkének is csupa "pozitív" véleménye van és természetesen frissen regisztrált. XD

Kemény dolguk lehet a Slimfit forgalmazóknak, mert folyamatosan bombázzák a fórumokat hazug információkkal, csak hogy menjen a business.. XD

2012. júl. 29. 21:16
 30/30 anonim válasza:
Sajnos nekem a munkám miatt nem nagyon van időm eleget mozogni,megszületett az első gyermekem is,akivel próbálok minél több időt tölteni, szóval nem egyszerű betartani az állandó diétát és a rendszeres sportot én azért is vettem meg a slimfi-et.Nem azt mondom h csodaszer, de látom az eredményét.Az első hónapban fogytam vele 3 kilót,majd átlag másfél kilót fogytam vele havonta,ha ennyi végig megmarad, nekem megérte.
2012. aug. 9. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!