Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szerintetek melyik? 30days...

Szerintetek melyik? 30days vagy Slimfit?

Figyelt kérdés

Melyik hatasosabb? Kinek mik a tapasztalatai?

(sport es dieta mellett)

Surgosen kene leadnom 6kg-ot! 3het alatt!

Vagy ki milyen hatasos bogyot tudna ajanlani? :)

2012. jún. 29. 21:07
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
0%
Slimfitet szedtem 1 hónapig,semmit se használt. P57 Hoodiára váltottam és jelentősen csökkent az étvágyérzetem,van,hogy csak 1 szendvicset eszem egy nap.A combomból,csípőmből,arcomból szinte mindenhonnan fogytam,nagyon ajánlom! Mindenképp két levéllel rendelj,megéri.
2012. jún. 29. 21:31
 2/30 A kérdező kommentje:

Koszonom,de arrol a gyogyszerrol hallottam ezt-azt..

Valamias hatasos? :)

Holnap szeretnem megvenni a gyogyszert..de nem tudom mit vegyek :/

2012. jún. 29. 21:42
 3/30 anonim ***** válasza:

Bodybuilder oldalarol rendelj pyruvatot.De dieta es mozgas!

Nagyon durvan megdobja a fogyast, tapasztalat.(:

Ne ilyen vackokat akarj venni mint amiket a kerdesedben irsz.

2012. jún. 29. 22:13
 4/30 anonim válasza:
Én a slimfit-et használtam és nekem az bevált.3 hónapig szedtem,és ezalatt 12 kilót fogytam vele.Olyan két hét után indult be nálam a fogyás.
2012. júl. 2. 11:14
 5/30 anonim válasza:
Sport és diéta mellett nekem nagyon jó volt a slimfit.Sokkal hatékonyabb a zsírégetés.Hetente átlagosan két kiló lement nekem vele.
2012. júl. 2. 11:46
 6/30 anonim ***** válasza:
2012. júl. 2. 12:17
 7/30 anonim válasza:
45%
Én is szedtem a slimfitet nekem is jó volt,nekem nem volt semmiféle rossz tapasztalatom vele.A fogyás is beindult az első hét végén,a második adagot kezdtem el szedni és már 6 kilót fogytam vele.
2012. júl. 3. 09:51
 8/30 anonim válasza:
Én is egy hónapig szedtem a slimet mint az első hozzászóló,én viszont fogytam vele 5 kilót.
2012. júl. 3. 11:03
 9/30 anonim ***** válasza:

Én is elég rosszul lettem a Slimfittől, szóval azt én sem ajánlom, nálam landolt a kukában. Eladhattam volna, de nem vettem volna a lelkemre, ha másnak is bajt okozok....

Amúgy valaki ajánlotta a pyruvatot, arról én is jókat hallottam, bár még nem próbáltam. Én is agyalok még rajta.

2012. júl. 3. 11:06
 10/30 anonim válasza:

Nekem a slimfit volt idáig a leghatásosabb,pedig sokmindent kipróbáltam már.

Diéta mellet használtam,ennél éreztem a legjobban, hogy gyorsabban mennek le a kilók.

2012. júl. 4. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!