A Káposztaleves kapszula használ vmit? És ha igen mit?
lehet tőle fogyni?
tapasztalatok?
hogy kell szedni?
megéri-e?
Ha erre költöd a pénzed, nem telik majd hízlaló dolgokra. Ennyit használ.
SZERINTED az emberek szeretnek kövérek lenni? Ha nem szeretnek, és le lehetne fogyni egy tablettától, akkor SZERINTED nem szednék be és nem fogynának le?
én nem tudom, tapasztalatom sincs semmilyen kapuszuláról..
SZERINTED ha tudom, hogy milyen felteszem ezt a kérdést?
SEMMILYEN szer nincs, amitöl fogyni lehetne, se tabletta, es csodatea, se kapszula.
Az egyetlen, ami ér valamit, ha kevesebb kaloriát viszel be naponta, mint amennyit elhasználsz.
A káposztaleves diéta annyiban használ (mégha nem is egészséges), hogy tele lesz a lével a gyomrod és nem fér bele más, ami hizlalóbb, és a káposztától sokáig jóllakottnak érzed magad. Az ebböl készült "kivonat" nem telit, ezért nem ér semmit.
Egyébként nem értem miért fikázzátok ezt a kapszulát. fél doboz simán kielégíti egy vízibolha napi vitaminszükségletét. És a vízibolhát nem kell lenézni nagyon intelligens háziállat.
A manapság egyébként nem pofátlanság gyenge vitaminkészítményt fogyasztószer címen eladni, hiszen a hájrázó gépekért meg százezreket elkérnek és akinek ez nem tetszik az nem elég nyitott erre a csodálatos világra.
köszönöm ..:)
utolsó te egy irgalmatlan nagy KRETÉN lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!