Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » A Káposztaleves kapszula...

A Káposztaleves kapszula használ vmit? És ha igen mit?

Figyelt kérdés

lehet tőle fogyni?

tapasztalatok?

hogy kell szedni?

megéri-e?

2012. jún. 2. 20:10
 1/9 anonim ***** válasza:
32%

Ha erre költöd a pénzed, nem telik majd hízlaló dolgokra. Ennyit használ.

SZERINTED az emberek szeretnek kövérek lenni? Ha nem szeretnek, és le lehetne fogyni egy tablettától, akkor SZERINTED nem szednék be és nem fogynának le?

2012. jún. 2. 20:15
 2/9 A kérdező kommentje:

én nem tudom, tapasztalatom sincs semmilyen kapuszuláról..

SZERINTED ha tudom, hogy milyen felteszem ezt a kérdést?

2012. jún. 2. 20:20
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

SEMMILYEN szer nincs, amitöl fogyni lehetne, se tabletta, es csodatea, se kapszula.

Az egyetlen, ami ér valamit, ha kevesebb kaloriát viszel be naponta, mint amennyit elhasználsz.

A káposztaleves diéta annyiban használ (mégha nem is egészséges), hogy tele lesz a lével a gyomrod és nem fér bele más, ami hizlalóbb, és a káposztától sokáig jóllakottnak érzed magad. Az ebböl készült "kivonat" nem telit, ezért nem ér semmit.

2012. jún. 2. 20:46
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyébként nem értem miért fikázzátok ezt a kapszulát. fél doboz simán kielégíti egy vízibolha napi vitaminszükségletét. És a vízibolhát nem kell lenézni nagyon intelligens háziállat.

A manapság egyébként nem pofátlanság gyenge vitaminkészítményt fogyasztószer címen eladni, hiszen a hájrázó gépekért meg százezreket elkérnek és akinek ez nem tetszik az nem elég nyitott erre a csodálatos világra.

2012. jún. 2. 22:18
 5/9 anonim válasza:
24%
Miért nem eszel akkor káposztalevest? Vagy nem tudod hogy kell enni? MEGÉRI!
2012. jún. 5. 11:40
 6/9 A kérdező kommentje:

köszönöm ..:)

utolsó te egy irgalmatlan nagy KRETÉN lehetsz!

2012. jún. 5. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Ennek valószínűleg az az oka hogy józan paraszt ésszel is egyszerűen röhejes ez a termék. Várom már a zsíros kenyér kapszulát, egyszer biztos berobban majd az is mint amerikai sikertermék elégedettségi garanciával valami gagyi html honlapon, aztán elterjed majd mert az emberek képesek megvenni.
2012. jún. 5. 16:36
 8/9 anonim válasza:
Ja, lehet kretén vagyok, de kettőnk közül te vagy aki káposztaLEVES kapszulán gondolkodik:D Alapból már a neve is paradoxon. Ráadásul még fizetni is hajlandó lennél érte:D Te kretén:D
2012. jún. 5. 20:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan költs rá. Okos ember más kárán tanul, a szamár meg a maga bőrét viszi a vásárra.
2012. jún. 6. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!