Van valakinek tapasytalata a REDULINE 36 al?
Tehát 24/7 fáj a hasa? Miért nem viszed orvoshoz? Inkább kínzod? Jah, hogy nem is fáj egész héten a hasa, csak kifogásnak használod... Igaza van az elsőnek - ha eredményeket akarsz, akkor meg kell tenni olyan dolgokat is, amiket eddig nem. Ha te ezt úgy értelmezed, hogy mérgezed a májadat drogokkal, akkor sajnálom...
Ha meggondoltad magad, akkor olvass:
Én 5 hónap alatt adtam le 20 kilót.
Mozgás: minden nap egy órát tornázom, egyszer reggel (amíg MÉG alszik), egyszer este (miután MÁR alszik)
Az idő egy kifogás..........MINDENKINEK van 30 (kétszer 30) perce egy nap. Én gyerekem egy energiabomba, tehát én is úgy tornázom, amikor alszik vagy mondjuk kivételesen elvan nélkülem. A házimunka, ha mindennap csinálom, kemény 40 percembe kerül egy nap, és ő 2 órát alszik......tehát bőőőőven marad időm. Mosni nem én mosok hanem a mosógép, a mosogatás, ha nem hagyod felgyűlni, 10 perc, a főzés meg: amíg rotyog a lábos, süt a sütő, én szabad vagyok....erre ezt szoktam mondani. Nekem még nyelvtanulás is belefér minden nap az időmbe, bár tény és való, én későn fekszem le, 23 előtt soha. Tehát én akkor tornázom, ha napközben kimaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!