Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mennyire jók a fogyasztószerek?

Hercegnöcske1993 kérdése:

Mennyire jók a fogyasztószerek?

Figyelt kérdés
mennyire hatásosak mondjuk a tabletták amiket diétához mondanak hogy hatásosabb lesz a fogyás
2012. máj. 8. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Khm... szerinted az emberek szeretnek kövérek lenni?

Szerinted ha lenne hatásos tabletta, amitől le lehet fogyni, lennének kövér emberek?

Mert szerintem nem.

2012. máj. 8. 20:45
 2/5 A kérdező kommentje:
de én se úgy értettem hogy avval ha szeded le is fogysz,hanem segit e..de mind1 -.-"
2012. máj. 10. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Semennyire! Ideje lenne elkezdeni, sportolni!!!
2012. máj. 15. 16:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Az tény, hogy csak fogyasztószerrel nem lehet lefogyni, bár vannak akik azt állítják, hogy nekik sikerült, de ezt nem nagyon tudom elhinni... Való igaz, hogy a fogyasztószerek általában hatásosabbá teszik a fogyás folyamatát, eredményesen befolyásolják az edzés hatékonyságát és a test izom/zsír arányát, de ha nem tartod magad az elhatározásodhoz, nem edzel, nem figyelsz oda az étkezésedre mellette, akkor sok értelmét nem látom szedni. Én Metabol Fortét szedtem annak idején, minden este futás, edzés, és egészséges életmód. Így együtt sikerült sikerült leadnom 14 kilót. Szóval mondhatom azt, hogy nekem hatásosnak bizonyult, de ismétlem, tényleg nem csak hanyatt dőltem és vártam a hatást :)
2012. máj. 16. 15:29
 5/5 A kérdező kommentje:
köszike,én is erre gondoltam hogy ez segít,és nem úgy hogy ha ezt szeded csak és lefogysz csak ezt páran félreértik pedig a kérdésembe is úgy van leirva...
2012. máj. 21. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!