Mi lesz, ha abbahagyom a fogyasztószerek szedését?
Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék, van megfelelő edzéstervem és diétám, de rá szeretnék segíteni egy kis zsírégetővel. Arra szeretnék választ kapni, hogy ha leállok a szedésével, ugye nem fog rohamosan visszajönni rám a zsír? Gondolok itt a kokszosokra, akik amig tömik magukba a cuccot, nagyon kemények, de, amint leállnak vele az izom pár hét alatt lemegy róluk.2012. jan. 20. 19:07
1/3 Cass90 válasza:
Szerintem ne kezdj el ilyeneket szedni, és nem kell plusz problémával foglalkoznod. Fogyni teljesen természetes módon is tudsz.
2/3 A kérdező kommentje:
ja, csak jó szeretnék nyárra kockás hasat, már most sincs sok zsír rajtam, 183 cm, 82 kg vagyok és izmos testfelépítésű, de jó volna ha előbújnának már azok a kockák a hasamon nyárra :) A Braz Burn-re gondotla megyébként. [link]
2012. jan. 20. 20:02
3/3 anonim válasza:
Ez már egy új szint. Összemosni a zsírégetőket a "kokszosokkal"... hát gratulálok :D Az anabolikus szerek hatásmechanizmusába most ne menjünk bele, de ezek a "zsírégető" szerek jobbára csak az anyagcserédet gyorsítják. Lásd van benne koffein, meg zöld tea kivonat. A többi növényi hozzávaló csak hókuszpókusz. Egy próbát megérhet, de én nem tapasztaltam különösebb hatást, kivéve, amelyiktől rosszul lettem, úgy felvitte a vérnyomásomat, hogy edzeni sem tudtam mellette. Rohamosan rád csak akkor jön a zsír, ha leállsz a diétával és az edzéssel, és elkezded magadba tömni a szar kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!