Ha a fogyasztószerek (tabletta) hatásosak, miért nem szedi be mindenki, és lesz karcsú?
én olyan 13 évesen találtam anyumnál fogyokuras tabletát. már lejárt, de bevettem belőle egyet, hátha fogyok (nem voltam kövér, de deszka sem)
két hét után rájöttem hogy fogytam kb 2-3 kg (1 tablettátol), viszont eléggé meghajtott az a tabletta több napon átt.
ha a Harry Potteres lebegtetés varázslat hatásos, akkor lehetne ingyen energiát termelni pl. felemelt sziklát leejtenél, és a mozgási energiáját felhasználnánk?
hogy is van ez? O_o
Persze, hogy egészséges. Mmint a torna. De volt az a félmondatod, hogy "ha nem is fogyok". Na ez az. Ki mondta, hogy én nem edzem és sportolok rendszeresen, vagy nem tornázom, csak ugyanígy nem fogyok. Vannak sportok, amik nem karcsúsítanak annyira, pl. az úszás, én azt szeretem. Szóval ezért kérdeztem.
Aczél: a HP-ben le van írva, hogy hogy titkolják mindezt a muglik világa elől. Tulajdonképpen igaz is lehet, annyira el van varrva minden szál.
ez esetben, tied a pálya.
de azért edzés mellett is kalória deficittel táplálkozz. magyarul kevesebb energiát vigyél be, mint amire a nap folyamán szükséged lenne. ez a fogyáshoz vezet, az ellenkezője természetesen hízáshoz vezetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!