Melyik "fogyókúrás tabletta" a leghatásosabb?
ár érték arány szerint amit nem veszel meg.
amúgy: http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__fogyasztoszerek__2..
---
azt egyébként észrevetted, hogy rengeteg elhízott ember mászkál mindenfele? szerinted ők csak hülyék, és nem vesznek fogyasztószert, vagy esetleg nem létezik fogyasztószer?
Ez nem válasz a kérdésre. Az egyetlen amire én esküszöm (+anyám+tesóm) az Adipex Retard. Egyikünket sem mondanám elhízottnak, az én max. BMI-m is 26 volt.
Önmagában nem ettől fogsz lefogyni, akarat is kell hozzá, és persze nem veszélytelen, ezért nem lehet sokáig szedni. Viszont én nem sokat híztam vissza 1 év alatt abból, amit leadtam, de már többször lefogytam (nélküle is).
Felpörget, elveszi az étvágyad, illetve én fokozottan kívántam a zöldséget, gyümölcsöt, amiket alapból utálok. Kedvet csinál a mozgáshoz, futáshoz és emellett nekem a kedvem is remek tőle :) Már 2 hét alatt is érezhető a változás, persze tényleg függ az életmódtól, mert attól hogy nem leszel éhes, enni még fogsz tudni.
drogoknak mindig is megvolt a hatásuk, efelől semmi kétség.
de ha már anorexia (étvágytalanság) lenne az esetleges "megoldás", akkor próbálj ki természetes összetevőjűt, hátha használ. itt fórumon szokták ajánlgatni az ilyen sz.arokat, de legalább a természetes esetleg kevésbé kockázatos. és sokaknak az is elveszi az étvágyát.
babához vezető úthoz meg egészségesnek kell lenni...
na már nehogy félre értsd és kritikának vedd! Te tested, Te életed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!