165cm 55 kg vagyok. Szeretnék fogyni 6 kg nagyon gyorssan. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 01:57
2/12 anonim válasza:
Semmi baj nincs a súlyoddal, tökéletes a magasságodhoz. Inkább ALAKFORMÁLÁSSAL próbálkozz, ne fogyással. Nem értem, hogy miért akar mindenki normál testalkatról girhes lenni... Amúgy gyorsan csak bef*sni lehet, szokták mondani. Tartós eredményhez idő kell.
4/12 anonim válasza:
Felejtsd el a fogyást, a súlyod nem sok. Ha nem vagy aza alakoddal megeegedve, akkor inkább tornázz valamit, ami formálja.
Ha még fohynál. akkor se lenne jobb formád, csak betegesen sovány lennél.
5/12 anonim válasza:
Le ne fogyd azt a 6 kilót, olyan lennél, mint egy csontváz! Most pont ideális a súlyod.
6/12 anonim válasza:
Aneroxias betegseget azzal hamar tudsz fogyni
A baratnom is ilyen magas meg kilo is de en inkabb rea adnek a kiloira minthogy le fogyon
7/12 anonim válasza:
én a 160cm-hez voltam ennyi é az épp jo volt,csak a hasamra kellett volna dolgozni kicsit.Ahogy irták előttem,inkább tornázz,sportolj!
Lányként nem tetszenek azok a csajok akik azt hiszik ki jol néznek ki mert vékonyak,látszik rajtuk h a hasuk a koplalástol lapos mint a tornától.Egy sportos alkatu csaj jobban néz ki ezeknél!!!
8/12 anonim válasza:
Rendben van a súlyod, de ha zavar, ezt ajánlom: fuss napi fél órát.. de ne gyors tempóban és ne egyél este lefekvés előtt 3-4 órával! ( egy almát vagy vmi könnyűt bekaphatsz, de ne ess túlzásokba este.)
9/12 anonim válasza:
Nem értem mi a bajod a súlyoddal én 170 cm vagyok és 55 kg és még sem érzem magam kövérnek, de soványnak sem. Mi szeretnél lenni csontkollekció?:D Fölösleges neked fogyózni, mivel normális a súlyod.
10/12 anonim válasza:
ha ezt egy orvostól, vagy egy dietetikustól kérdeznéd, biztos megkapnád a magadét. 6 kg-mal kevesebbel én már az anorexiások közé sorolnálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!