Nektek eddig melyik tabletta jött be a legjobban, és mennyit fogytatok? :D
Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 08:16
3/9 anonim válasza:
30Days, 14 kiló. De ezt ne úgy képzeld el, hogy csak a tablettát szedtem és azzal meg is oldódott a problémám :) Erőteljes életmódváltás, diéta, sport, ezek így együtt hozták az eredményt.
4/9 anonim válasza:
nagynénémnek az adipex. 75 kg volt, le is adta mindet...
5/9 anonim válasza:
Ciántabletta. Kettőt beveszel, és többé nem lesz gond a súlyoddal....xD
6/9 anonim válasza:
Én nem próbáltam semmilyet, nem is tervezek, de a válaszok ettől függetlenül ócskák, és szánalmasak, hiába a cinizmus meg a poén volt a cél, nem jött össze...
(Az Adipexestől elnézést, nyilván nem rá értettem a fentit.)
7/9 Smartguy86 válasza:
Most mondd már meg, hogy ebben mi a szánalmas?
A "DIÉTA+SPORT" tabletta.
Máshogy nem lehet. Kész. Az Adipexes válaszolónál meg ott a pont... De hát aki hülye...
8/9 anonim válasza:
Hogy az nem tabletta, amit a hülye is tud, te meg azt hiszed, vicces vagy....
9/9 anonim válasza:
Igen, mert ezek egy tablettától várják a csodát, a Diéta+sport meg túl macerás..... Pffff, ez a szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!