Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor befejeztétek a fogamzásgátló tabletta szedését fogytatok/híztatok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 21:57
1/7 anonim válasza:
Egyik sem!! :D De akkor sem amikor elkezdtem :D
2/7 anonim válasza:
Egyik sem. Csak visszajöttek a pattanásaim :(
4/7 A kérdező kommentje:
jajj még ez is... ne már... nem akarok újra pattanásokat :S
2011. máj. 8. 22:09
5/7 anonim válasza:
Egyik sem. Tulajdonképp a rendszertelenebbé váló menszesz és a durva PMS-en kívül más változást nem tapasztaltam.
6/7 anonim válasza:
szia!én évekig szedtem fog.gátlót,több félét is.Tavaly mikor újrakezdtem egy kis hormontartalmúval felugrott vagy 8 kiló,2 ruhaméret,és a mellem 80B-ről 90B-s lett.(szivacsos)Állandóan viszketett a bal mellbimbóm,nagyobb is lett a mellbimbóm is,a melleim kikerekedtek,feszültek állandóan.Az arcom rendben volt.
Már kb 1hónapja abbahagytam,a melleim nagyon gyorsan visszametek a régi formájukra,elmúlt a viszketés és az érzékenysége is a mellbimbómnak.És folyamatosan fogyok,szemmel láthatóan:-))))
7/7 A kérdező kommentje:
koszi szépen a válaszokat :)
Utolsó, a melleimmel én is igy vagyok, a bal mindig feszult, viszketett érzékenyebb volt sokkal, + a méretuk is úgy megnolt, hogy csak na..
2011. máj. 10. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!