Mi a veléményetek a SlimFitt tablettáról, ki mennit és mennyi idő alatt fogyott le vele?
Figyelt kérdés
Légyszi csak azok írjanak akik már kipróbálták, vagy most kezdték! :)2012. máj. 1. 20:55
11/15 anonim válasza:
1. hónapba 4 kilót fogytam,a második adag végén már 9 kiló mínusznál jártam.
12/15 anonim válasza:
Én nemrég rendeltem a tablettát,2 napja.Eddig elég rendszertelenül szedtem.Reggel majd kora délután vettem be egy kapszulát,de most olvastam,hogy reggel és este hatásosabb.Nyilván ha van honnan fogyni,akkor könnyebb a dolog,viszont én összesen 74kg vagyok,de szeretnék visszaállni a régi 66-68 kg-ra.Ez egy doboz kapszulával úgysem fog menni,hisz ha a gyártóknak volt egy kis eszük,akkor úgy csinálták,hogy rendeljünk még-még és még...Rosszakat eddig nem olvastam róla.Ha valaki nem diétázik mellette az nem jelent problémát,csak akkor lassabb a fogyás.Esténként egyébként kb. fél órát edzek,ami nem sok,de az a félóra megállás nélkül történik,s rendszeresített gyakorlattokkal.Tehát ha egy mód van rá akkor egy kis súlyzózás,felülés,fekvőtámaszt is belehet építeni a fogyási tervbe.Az első hét után (ahogy hallottam) már lehet érezni,hogy nincs akkora étvágyad,de ez gondolom már kiderült a kérdés kiírása óta ?! :)
13/15 kerialexa24 válasza:
Igen,én is az első hét vége felé kezdtem érezni h csökken az étvágyam,én is tornázok mellette,de csak napi 5-10 percet.Én összesen 8 kilót akarok fogyni,idáig 5-öt sikerült másfél hónap alatt.
14/15 anonim válasza:
Én az elején nem nagyon hittem benne hogy működni fog a slimfit,de sokan írtak róla jót, ugyh én is kipróbáltam.Tényleg sokkal könnyebben ment le a fölösleg.Két havi adagot vettem meg és 7 kiló lement.nem kellett csalódnom.
15/15 anonim válasza:
72 kg voltam amikor elkezdtem fogyózni a slimfit-tel. 155 cm vagyok, ugyh elég soknak mondható a fölöslegem. A második hónap végére 66 kiló lettem. Mióta lefogytam, könnyebben mozgok, ugyh már jobban szeretek sportolni is, így pedig a leadott súly sem jön vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!