Mi a véleményetek a bio rost tablettáról? Azt hallottam hogy valaki 3 hét alatt 10 kilót fogyott!
3 hét alatt 10 kilót???:O Hogy?? Ilyet én is akarok!:D
(elsőnek szól)
De ez a biorost tabletta is érdekes...
De nem nagyon hiszek az ilyen tablettás fogyásokban...
Arról lehet szó, hogy a mi szervezetünk számára emészthetetlen növényi rostokkal eltelít minket a tabletta, és nem eszel annyit, vagy nem is eszel (?), a bélbaktériumok lebontják a cellulózt, de te nem vittél be gyakorlatilag semmi energiaforrást, ezért a szervezet a saját raktárait használja fel?
De akkor az izomhoz fog nyúlni először...
Vagy nem tudom...
Vagy a rostok csak segítik a bélmozgást?...
Hát nem tudom. Kíváncsi vagyok, mit csinál.
(Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de engem is érdekel.)
rosttabletta: beveszed, ráiszol, megszívja magát vízzel, eltelít. Nem leszel éhes, kevesebbet eszel.
Önmagában még veszélyes is, mert koplalásra kényszeríti a diétázót. Azonban nagyon hasznos tud lenni arra az esetre, ha már összeállítottál egy diétát megfelelő kalóriadeficittel, és mégis úgy érzed, éhes vagy nap közben.
Mondjuk én erre inkább a búzakorpát ajánlom (nem a tablettát), napi 1-2 evőkanál és 3 liter víz, nemcsak telít, de az emésztést is segíti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!