Véleményetek a 30days nevű tablettáról?
Előre kijelenteném, mielőtt valaki megint belémkötne, hogy nem ettől várok csodát és nem csak ettől akarok lefogyni 8 kilót! Diétázom és rendszeresen sportolok!
Az érdekelne, hogy valóban igaz-e hogy a has és deréktáji elhízás oka valóban az a baktérium amit ez a gyógykészítmény említ? Mert nálam csak itt lelhető fel zsírpárna. Valamint azt írja, hogy segít kitisztítani a májat vesét stb és megszünteti az enyhe gyulladást a deréktáji szerveknél, ez által nem rakódik oda annyi zsír. Itt a link: [link]
Ha valaki esetleg próbálta, érdekelne a vélemény!
Köszi szépen!
Utolsó előttii: én nem mertem venni, mert nem hallottam róla semmit, hogy használt vagy nem használt és nem akartam kidobni megint a pénzt (mert volt már olyan amit megvettem 5000-ért éssemmit nem használt)
Szóval csak ezt szetted és nem is fogyóztál mellette? Vagy csak kiegészítőnek használtad valamilyen fogyókúrás módszer mellett?? Minden érdekel, mert ha hatásos én is veszek (sajnos pont a héten tiltott el az orvos a sporttól egy régi térdműtétem miatt) Köszi a válaszodat!
Utolsó: Én úgy tudom a rossmanban is reklámozták, sztem ott is lehet kapni, meg gyógyszertárakban is sztem.
Na most úgy felbisztattál, hogy vettem én is egy dobozzal a gyógyszertárban:D Remélem nekem is hasonló sikereim lesznek:) Megpróbálok mellette kicsit diétázni, meg többet mozogni hátha sikerül:)
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!