Véleményetek a 30days nevű tablettáról?
Előre kijelenteném, mielőtt valaki megint belémkötne, hogy nem ettől várok csodát és nem csak ettől akarok lefogyni 8 kilót! Diétázom és rendszeresen sportolok!
Az érdekelne, hogy valóban igaz-e hogy a has és deréktáji elhízás oka valóban az a baktérium amit ez a gyógykészítmény említ? Mert nálam csak itt lelhető fel zsírpárna. Valamint azt írja, hogy segít kitisztítani a májat vesét stb és megszünteti az enyhe gyulladást a deréktáji szerveknél, ez által nem rakódik oda annyi zsír. Itt a link: [link]
Ha valaki esetleg próbálta, érdekelne a vélemény!
Köszi szépen!
Sziasztok!
Olvassa még valaki ezt a kérdést? :)
Kedves kérdező! Hogy állsz? Használt a csodatabletta? Lehet én is kipróbálom:)
Szióka!
Vettem csodatabit, de csak 1 hete szedem, idáig annyit vettem észre, hogy nem vagyok felpuffadva és így laposabb a hasam, valamint nagyon epés voltam és most sokkal jobb a közérzetem. Majd 20 nap múlva meglátjuk van-e eredmény:)
szia kérdező!
Azóta mik a tapasztalatok? érdemes beszedni?
Szia!
Engem is nagyon érdekel a tapasztalatod! Írj majd mindenképp :))) Ja és ha megkérhetlek nézd írd már le nekem légyszi, ha amit van a dobozban az a kis tájékoztató abban mit írnak? meg hogy milyen összetevői vannak a tabinak. Kösziike
Húú most látom milyen marhaságot írtam... Bocsi..:S Szóval gondolom van a dobozában egy kis cetli, tájékoztató a tabiról. Na azt nézd már meg nekem légyszi és írd már meg hogy mit írnak, miből készült. Csak érdekel van-e benne valami olyan amit nem kéne beszedni...
Nagyon köszönöm ha megteszed nekem!
Szia!
Az összetevői: tömegnövelő szerek, mikrokristályos cellulóz, (hidroxi-propil-metil cellulóz), máriatövis magpor, articsóka por, édesgyökérpor, gyermekláncfű gyökérpor, rózsagyökérpor, kínai citrommagnólia por, csomósodást gátló anyagok: szilícium dioxid, trikalcium foszfát, béta 1,3/1,6, glükán-kivonat, hordozó: magnézium sztearát, színezék: titán-oxid, fényezőanyag: sztearinsav.
Remélem segítettem! Látsz benne valami káros anyagot? Mert ez engem is érdekelne!
Hatásáról nem igazán tudok mit mondani, már eltelr fél hónap de szemmel látható eredmény nem született, talán a közérzetem jobb tőle, meg nem annyira puffadok!Nálam ez azért nagy segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!