Hasizomra jó a barazdás hullahoppkarika?
Figyelt kérdés
próbálta már valaki? Állítólag kockahasat csinál...2012. ápr. 23. 00:44
1/5 anonim válasza:
kocka has=alacsony testzsír=aerob edzés és szálkásító diéta.
a hulahopp alig éget kalóriát,ezért nem érhető el vele.
a szabadidő vicces eltöltésére jó max.
nem véletlen,hogy az ovikban népszerű leginkább.
2/5 anonim válasza:
Kockahasad akkor lesz, ha olyan alacsonyra vitted a testzsír százalékodat, hogy kilátszanak.
Szép, kidolgozott kockahasad meg akkor lesz, ha edzel rá (és nem csak hasra), emelett a testzsírszázalékod alacsony lesz.
3/5 Smartguy86 válasza:
"nem véletlen,hogy az ovikban népszerű leginkább."
:DDDDD Így is van. Egyesek még mindig azt hiszik, hogy a testedzés az ilyen könnyű kis pihizés 10 percben, fél szusszal. Hát nem.
4/5 anonim válasza:
Nem hasizomra jó a hullahopp karika, hanem a derék formálására. De ahhoz se a muanyag ovis feelingu kell, hanem nehezített. Én most rendeltem egy két kilósat..kíváncsi vagyok, hogy fenn tudom e tartani.
5/5 anonim válasza:
Kár volt rendelni!
Az egyszerűt is simán meg lehet nehezíteni. egy kis lyukat olvasztasz bele, és homokot szórsz, majd leragasztod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!