Hullahopp karikával fogytatok? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
milyen sürün meddig csináltátok?2009. jún. 18. 22:12
1/5 anonim válasza:
Minden tipusú aerob mozgással fogysz! Ha olyan intenzitással végzed a hullahoppot hogy a pulzusod 130 körül legyen, és mindezt min 40 percig, miközben figyelsz a kajálásra is, akkor igen, akkor fogysz :)
És minden nap tolhatod!
2/5 anonim válasza:
Közben én is szoktam figyelni a kajálásra. Mind a 40 percet étkezéssel töltöm...
3/5 anonim válasza:
Hulahopp. Nincs köze a hullákhoz :D
amugy meg igen. de inkább csak centikben lehet majd változást látni. szal ne a mérlegnek higgy ;)
4/5 anonim válasza:
Utolsónak: Pont itt a jobb oldalon van egy hirdetés: HuLLahopp masszázskarika... :D Amúgy úgy hallottam,hogy nagyon tudja karcsúsítani a derekat. De én 10 percnél tovább nem birom csinálni. De majd kiderül,hogy ér-e így is valamit.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi(:
2010. máj. 31. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!