Slim trim tapasztalatok?
A Reductil utódja állítólag. Ha esetleg szedte már valaki, akkor megosztaná velem a tapasztalatait? Mo-on kapható hivatalosan, azaz orvosnak kell felírnia?
Nem véletlenül kérdezem (korábban diabetológus javasolta a Reductilt, szedtem is, csak betiltották), ezért a sportolj, kalóriát számolj válaszokat kérem most mellőzni! Kizárólag a fenti gyógyszer tapasztalatai érdekelnek. Köszönöm!
Szia.
Nem vényköteles az internetről simán rendelhetsz (mondjuk elég gáz hogy annyi a postaköltség mint maga a termék!)és azt gondolom ,hogy ettől még lehet "hivatalos" bár ez lehet hogy csak az én naivitásom :D! Én hétfőn kezdem és szívesen leírom neked a tapasztalataimat.
Szia!
végülis csak ma vettem be az elsőt, tegnap ért ide.
Hát nem tudom lehet hogy csak beképzelem de én már most érzem a szájszárasságot :D ( nagyon akarom ,hogy hasson ) reggel 9 körül vettem be . napi egyet fogok szedni .és egyelőre csak egy levelet vettem (10db) aztán ha ugy érzem vagy ugy látom , hogy hatásos akkor rendelek még. azt mondják , hogy egy hét után mérjem magam :D kezdő suly :67,5 kg remélem mire eelfogy azért egy két kilo lemegy már attol is nagyon boldog lennék ha pedig több akkor ... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!