Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Liquid Carni-X 100. 000+...

Kóóó kérdése:

Liquid Carni-X 100. 000+ Stanazolol 10mg?

Figyelt kérdés

Szeretnék, kicsit fogyni, szálkásodni, és ezt ajánlották nekem.

Viszont azt nem tudom, hogy egyszerre kellene-e a 2-őt, és a 2-ő egy job hatást váltana ki, vagy külön kellene pl. először a carnitint elfogyasztom és utána a stanát. Esetleg kellene-e még valami ezek mellé? Edzeni járok heti 2-5 edzés, mikor, hogy van időm , fizikai munkát végzek, és mivel majdnem minimálbéren élek, így a kaját is úgy próbálom megoldani, ahogy a korlátaim engedik,félreértés ne essék, ezekre is nehezen szedtem össze a pénzt :-/

2012. ápr. 8. 15:46
 1/2 Krisz85 ***** válasza:
A stanazolol steroid és doppingszer, ha egy életre tönkre akarod vágni a májad, akkor rajta! szedd csak a tabikat, ha a kajád és az edzésed nincs rendben, akkor a tabi nem fogja megoldani . A kemény munkát és a kitartó diétát senki nem kerülheti meg, tabi ide vagy oda. Egyébként a stanazololnak lehetnek nem túl kellemes mellékhatásai is, pl kézremegés, úgy hogy még írni sem tudsz, aztán hőemelkedés, hányinger, éjjel nem tudsz aludni. AZ L carnitine jó reggel aerob előtt egy 50 perccel bevéve. Ha viszont nincs sok pénzed, akkor nem ezekre kéne költeni, hanem csirkemellre, zabpehelyre és belőni a diétás kalóriamennyiséget, és persze olvasni a dolgokról. Ha cucc nélkül (csak a stanazololra értem) nem tudsz leszálkásodni az aerob edzéssel és diétával + súlyzós edzéssel akkor nincs az a szer ami segít rajtad. (vagy komoly hormonbeteg vagy, de akkor 135 kg lennél zsírban)
2012. ápr. 8. 16:19
 2/2 anonim ***** válasza:
B+ minek stanáznál ha alapok sincsenek rendben? Agyam el tudom dobni az ilyen kérdésektől, ha károsítani akarod a májad hajrá, ha pedig szálkásodni akkor rakj össze egy testépítőhöz méltó étrendet + kieg mellé ilyen sorrendben : vitamin,fehérje,lcarnitin, bcaa, egészségesen kajálni konkrétan olcsóbb mintha zsömlén tengetnéd az életedet meg párizsin...doppingot meg felejtsed el és verd szájba aki ilyen moslékot akar rád sózni, főleg úgy hogy STANAZOLBÓL NINCSEN EREDETI A FEKETE PIACON, amúgy meg egy idézet Bunnytól : "Ti mindig az eredeti cuccokat kapjátok, a kínai hamisítványt amiről azt sem tudod hogy mi van benne, mit árthat, azt pedig mindenki más"
2012. ápr. 8. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!