Milyen fogyasztószer a legjobb amitől tudok fogyni úgy hogy nem kell diétáznom?
"Fogyasztószer" nem létezik, szóval nehéz lenne ilyet ajánlani.
Diéta és sport nélkül meg ne várj csodákat, ha fogyni akarsz.. Mind a kettő elengedhetetlen, a legfőbb dolgot pedig ne zárd ki, ami a diéta.
én ezekről a fogyasztószerekről semmi jót nem hallottam. ha használtak, akkor rövid időn belül visszaugráltak a kilók. azt tudom neked javasolni, hogyha elég elszánt vagy, és tényleg fogyni szeretnél, akkor sikerülni fog. tapasztalat. egyél kevesebbet, és mozogj többet. és ne gyorsan akarj fogyni, hanem tartósan! :))..gyógyteákat ihatsz, azok gyorsítják az anyagcserédet. az egészséges fogyás az a heti 1 kg. és ne 2 nap után várd a csodát. a kitartásodnak meg lesz az eredménye.:))
én 10 kg-ot fogytam 2 hónap alatt, most is odafigyelek arra, hogy mit eszek, és 1 kg nem jött vissza.:)
sok szerencsét neked.:D
14./L
Szerintem ne kockáztasd az egészséged kétes eredetű és összetételű fogyasztószerekkel! Akkor már inkább az ultrahangos zsírbontással érdemes próbálkozni, a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó géppel nagyon jól le lehet fogyasztani a hasat! 10 cm is lemehet!
De persze azért kár kikötni, hogy se tornázni, se diétázni nem szeretnél, mert az uh. zsírbontás is hatásosabb, ha mozogsz mellette és ésszerűen eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!