Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Adipex Retard, ki szedte?

Adipex Retard, ki szedte?

Figyelt kérdés
Véleményeket kérnék azoktól az emberektől akik szedték, mennyit lehet tőle fogyni? Mennyire volt hatásos, és meddig szedtétek?
2012. febr. 23. 19:28
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Én szedtem! 4. nap a kórházban kötöttem ki. Ki volt száradva a szám, akármennyit ittam, vérnyomásom felment 170-180-ra, emellett a szívverésem elérte a 120-at. Estem-keltem, annyira szédültem, hogy mentem neki mindennek, majd elájultam, és miután anyu tudta, hogy szedem azonnal vitt a bogyókkal együtt a sürgősségire. A 4 nap alatt egy dekát nem fogytam. De ezek után nyugodtan kipróbálhatod, én meglátogatlak!!
2012. febr. 24. 15:55
 12/14 anonim válasza:

Komolyan mondom....sok okostojás....ne szedd sportolj egyél lazacot meg salátát ezrekért....vegyél bérletet fittnes terembe....ja mert ezek olcsó dolgok....pff nem azt kérdezte a kérdező,hogy mit csináljon hanem,hogy az adott szer hat-e...!!!!

Na én szedtem méghozzá ha beírod google-ba a nevét az első helyről rendeltem!

Jó cucc a hatás tuti csak pörgeti a szívemet nyelv zsibbadás szomjúság 3 naptól levertség jelentkezik de ezek mulandóak így nem tudom szedni minden nap mert egy lépcsőt nem lehet vele megmászni mert bele fáradsz úgy....uhhh

na szóval éhes nem vagy tőle de ez durva azért a reductil jobb volt azzal könnyebben ment a hatás ugyan az csak nem pörgeti a szívet..

szedtem még adiponixot attól éhesebb lettem csak...ott áll a szekrényben a hoodia szájspray mellett ami olyan rossz ízű,hogy max. az íze miatt nem kívánsz enni másra az sem jó!

Aztán....tur-- diéta ital is jó ha bírod a kaja mentességet mert éhes nem vagy tőle fáradt sem csak a rágás evés öröme hiányzik belőle...most slimexet rendeltem a reductil kistesóját...ma vettem be egyet eddig ok majd írok mi volt!

na ez a hasznos válasz a kérdésre nem a kioktatás!!!

2012. febr. 28. 10:20
 13/14 anonim ***** válasza:
én is szedtem, nekem is hatott. reductilt is,, bár az adi erősebb volt nekem, az jobb volt. most fogok rendelni megint
2012. márc. 6. 17:31
 14/14 anonim ***** válasza:

"Komolyan mondom....sok okostojás....ne szedd sportolj egyél lazacot meg salátát ezrekért."

Ja mert az a sok szar amit beszedtél az nem ezrekbe kerül ugye???

Érdekes én tudok ingyen sportolni.. Felveszem a cipőm és kimegyek futni. Illetve van internetem és ma már mindenféle torna videót le lehet tölteni.

Írod a mellékhatásokat, hogy hogy tönkre tesz, és képes vagy szedni? Akkor meg is érdemled.

2012. márc. 6. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!