Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » 170 cm vagyok,100 kg-ról...

170 cm vagyok,100 kg-ról indultam, jelenleg 6 napja szedem az Adipex-et (minden nap egy szem), és 95 kg-ra fogytam le. (4nap alatt -5kg) De kb 2 napja semmi változás.2-3 nap szünet szerintetek beindítaná megint a fogyásom? Köszönöm a segítséget! 23/L

Figyelt kérdés

Tudom nem kellene elégedetlenkednem, de az első napokhoz képest fura, hogy nem történik semmi.

Tudom mit vállaltam vele, tudom hogy káros és hogy "drog", de hát minden gyógyszer az.Mellette diétázom, ügyelek az egészséges kajákra, viszont mozogni csak munkában szoktam,mivel eléggé megerőltető így is.

2012. jan. 31. 10:01
1 2
 11/12 TwistedQuinn válasza:
Létezik olyan, hogy hozzászokik a szervezeted a bogyóhoz, és ezért leáll a fogyás. Tarts egy hét szünetet, aztán kezd újra, szedd annyi napig, amennyi alatt fogytál korábban, aztán tarts megint szünetet. Páromnak 3 napig hatott, utána egy hét szünetet kellett tartania, hogy újra használjon. ^^
2012. febr. 20. 00:20
 12/12 anonim ***** válasza:

utolsó, Twisted, ez mi a rák volt?

hozzászokik a test a bogyóhoz, és leáll a fogyás? ?? ezt magyarázd már meg!

hozzászokik egy droghoz, aminek a mellékhatása az étvágy csökkenés. és ezért nem fog fogyni? magyarul végig kontrollálatlanul zabál, ahogy éppen az éhsége (bele) kívánja, és ha tegyük fel a drog hatása éppen csökken, akkor jönnek a több 1000 kcal-os hambi menük?

ennyire azért nem lehet senki sem 'sikeres' :DD

2012. febr. 21. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!