3-4 kilótok szeretnék megszabadulni. Milyen fogyasztószert szedjek?
Évek óta sportolok, de nem rendszeresen. Hónapokig edzem, majd megunom abbahagyom aztán újra kezdem. Nincs rajtam sok felesleg 3-4 kiló.
Nem eszem sokat, de egészségtelenül. Nem szeretem a zöldségeket, gyümölcsöket. Imádom a gyors hízlaló kajákat és édesség nélkül létezni sem tudnék. (Édességek miatt nem megy le a feleslegem szerintem.)
Voltak már gyorombántalmaim az egészségtelen táplálkozásom miatt és székrekedésem is gyakori sőt, rendszertelen és nagyon ritka a székletürítésem.
Mit javasoltok?
Itt találsz pár hasznos fogyasztó szert:
a sok édesség evés mellé MÉREGTELENÍTENI is kellene, pl. Lipo, Colon Cleanse, Colon Control, hogy a belekből a méreganyagokat, tartósítószereket kisöpörd, és ha nem is eszel zöldséget, legalább préselt zöldség tablettát fogyassz rendszeresen.
vagy talán a népbutító parasztvakításokat nem kéne terjeszteni.. méregteleníteni mi? neked nincsen májad, veséd?
bírom az ilyen arcokat.. kár, hogy nem fedi őket kár tonna beton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!