Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » 3-4 kilótok szeretnék megszaba...

3-4 kilótok szeretnék megszabadulni. Milyen fogyasztószert szedjek?

Figyelt kérdés

Évek óta sportolok, de nem rendszeresen. Hónapokig edzem, majd megunom abbahagyom aztán újra kezdem. Nincs rajtam sok felesleg 3-4 kiló.

Nem eszem sokat, de egészségtelenül. Nem szeretem a zöldségeket, gyümölcsöket. Imádom a gyors hízlaló kajákat és édesség nélkül létezni sem tudnék. (Édességek miatt nem megy le a feleslegem szerintem.)

Voltak már gyorombántalmaim az egészségtelen táplálkozásom miatt és székrekedésem is gyakori sőt, rendszertelen és nagyon ritka a székletürítésem.

Mit javasoltok?

2012. jan. 26. 22:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a zsír nem betegség, vagy méreganyag amitől méregtelenítés során megszabadulunk :D
2012. jan. 30. 22:56
 12/14 anonim válasza:

Itt találsz pár hasznos fogyasztó szert:

[link]

a sok édesség evés mellé MÉREGTELENÍTENI is kellene, pl. Lipo, Colon Cleanse, Colon Control, hogy a belekből a méreganyagokat, tartósítószereket kisöpörd, és ha nem is eszel zöldséget, legalább préselt zöldség tablettát fogyassz rendszeresen.

2012. febr. 20. 20:13
 13/14 anonim ***** válasza:
"a sok édesség evés mellé MÉREGTELENÍTENI is kellene" lehet nem kéne édességet enni?! Vagy legalább nem nagy mennyiségben...
2012. febr. 21. 01:40
 14/14 anonim ***** válasza:

vagy talán a népbutító parasztvakításokat nem kéne terjeszteni.. méregteleníteni mi? neked nincsen májad, veséd?

bírom az ilyen arcokat.. kár, hogy nem fedi őket kár tonna beton.

2012. febr. 21. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!