Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » 3-4 kilótok szeretnék megszaba...

3-4 kilótok szeretnék megszabadulni. Milyen fogyasztószert szedjek?

Figyelt kérdés

Évek óta sportolok, de nem rendszeresen. Hónapokig edzem, majd megunom abbahagyom aztán újra kezdem. Nincs rajtam sok felesleg 3-4 kiló.

Nem eszem sokat, de egészségtelenül. Nem szeretem a zöldségeket, gyümölcsöket. Imádom a gyors hízlaló kajákat és édesség nélkül létezni sem tudnék. (Édességek miatt nem megy le a feleslegem szerintem.)

Voltak már gyorombántalmaim az egészségtelen táplálkozásom miatt és székrekedésem is gyakori sőt, rendszertelen és nagyon ritka a székletürítésem.

Mit javasoltok?

2012. jan. 26. 22:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

szerintem meg a bevitt összkalória és a nem megfelelő étkezés miatt nem megy le, aminek az édesség csak egy része, rész probléma.

kérdésre: olyan fogyasztószert szedsz, amit feltalálsz. mert eddig még senki nem talált fel ilyet.

kereshetnél étvágy csökkentő szereket (természetest vagy szintetikust) de mint hogy azért tartasz ott ahol, mert sza.rul eszel, így ezen az állapoton nem változtatna (nem javítana) az hogy sikerül-e elnyomni az étvágyadat. mondjuk rontani még lehet vele ilyen szerekkel.

javaslat? normális étkezési szokások bevezetése? konkrétan erőltetése természetesen, de a bevezetése olyan liberálisabban hangzik.

2012. jan. 26. 22:52
 2/14 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy rá kell álnom az egészséges étkezésre, mert ez így nem mehet sokáig.

De akkor sem tudok az édességvágyamtól megszabadulni. Van hogy direkt nem veszek semmit, hogy ne tudjak nassolni. De nem bírom ki ugy keresem az édességet mint a drogos a napi adagját.

Erre szerettem volna valami "csodaszert."

És mivel sürgős lenne a fogyás. Edzésre is ráálltam, gondoltam hogy kipróbálom a szűztea kapszulát.

Mit gondoltok?

2012. jan. 26. 23:04
 3/14 A kérdező kommentje:
vagy slimfit? Amit annyira reklámoznak mostanában.
2012. jan. 26. 23:04
 4/14 anonim ***** válasza:
48%

veszel 3g amfetamint,holnap lemész a hajógyárira és mikor hétfőn hazamész simán kevesebb leszel 4 kilóval.

egyébként meg rémesen primitív ez a fogysztószeres,édességes hozzáállás.

2012. jan. 26. 23:46
 5/14 anonim válasza:

[link]

én ezt használtam

2012. jan. 26. 23:50
 6/14 anonim ***** válasza:
Pedig az étkezési szokásodon kell változtatni és rendszeres sport.
2012. jan. 26. 23:59
 7/14 anonim ***** válasza:
49%

Ha nincs sem akaraterőd, sem eszed, és sportolni sem vagy hajlandó rendszeresen, akkor van egy javaslatom: veszel egy 5 centi vastag nagyon erős ragasztószalagot, és beragasztod vele a szádat. Legalább enni nem fogsz.

Amúgy a nálam okosabbak azt mondják, hogy a legjobb fogyókúrás módszer a páros izzadás. Mondjuk, kotont használjatok, ellenkező esetben elképzelhető, hogy a következő 9 hónapban mégjobban meghízol.

:D

2012. jan. 27. 06:35
 8/14 anonim válasza:
Hülye vagy ha 3-4 kilót akarsz fogyni és ehez bármi szart szedni akarsz. Helyes étrend és mozgás. Napi 1 óra eröltetett séta vagy kocogás és meg is vagy. Meg ne zabálj! no cukor!:)
2012. jan. 27. 07:52
 9/14 anonim ***** válasza:

wááá vaterás sz.aron bekönnyeztem :) ez szép volt!

Kérdező, a cukoréhségre nem csodaszer van, hanem c-vitamin. oké, nagyon fontos én azt értem, de azért nem "csodaszer".

megadod a testednek a megfelelő (főleg C) vitamin bevitelt, és már nem fog az édes GYÜMÖLCSÖK után sóvárogni, ergó az után amit te valamiért cukorral pótolsz..

másrészt, ha olvastad a cukor bluest [link]

akkor tudod, hogy a lassú méregként ható egyszerű szénhidrátok iránti függőség néhány hétnél is hamarabb visszaáll normális szintre, azaz lényegében megszűnik.

és akkor te slimfittelsz itt.. nem is tudom ez most melyik. de itt van egy kattintásra. nye,citrom meg fahéj. hát, szerintem vedd meg, mert a pénzedet biztos hogy nem érdemled meg. de mi lenne, ha én vennék neked fahéjat citromot és amik benne vannak, felugrom hozzád, odaadom, és NEKEM fizeted ki a slimfit árát? lesznek friss fűszereid, mondjuk jó drágán de a pénzedet úgy sem érdemled, ha ilyenekre költenéd, és ÉN végül is jól járok.

2012. jan. 27. 10:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Szia! Először tényleg az étkezési szokásaidon kellene változtatnod, anélkül nemhogy fogyni nem fogsz, de sokkal nagyobb baj is lehet. Ami a gyomorbántalmaidat illeti, arra nagyon tudom ajánlani az Oxytarm méregtelenítő tablettát, kifejezetten emésztőrendszeri problémákra való(székrekedés, hasmenés, puffadás, bélgyulladás, stb.), de segít pár kilótól megszabadulni is :)))
2012. jan. 30. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!