Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Valakinek nincs otlete?...

Valakinek nincs otlete? Szeretnek hashajtot szedni ami hatasos. Az hogy mennyire egeszseges hidegen hagy. Koszonom.

Figyelt kérdés
Viszont olvastam rola olyanokat hogy meglazulnak tole a fogak es egyeb karos hatasok. errol mit tudtok? A hajhullases egyeb velejarok ugyancsak nem erdekelnek.
2012. jan. 17. 01:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Azért lóg a bőröd mert gyorsan fogytál és egészségtelenül.

Beleestél egy csomó csapdába egymás után, tipikus fogyókúrás hülyeségek.

3fő dolog van ami meghatározza az alakunkat a csont az izom és a zsír. Még jó hogy a csontodtól nem akarsz megszabadulni...

Ez a "nem akarok izmos lenni" dolog abszolut nem állja meg a helyét.Ha formás akarsz lenni ahhoz az izomatodnak kell formásnak lennie. Azt hogy "túl izmos" 2féleképpen lehet érteni. Az egyik hogy túl nagyok az izmaid a másik hogy túl szálkás vagy. Ahhoz hogy nagy izmaid legyenek mondjuk 10-15évig kéne keményen súlyzóseddzést végezni de a legfontosabb hogy napi 5x nagyadag húst és szénhidrátot enni minden nap. Dönsd el ez a veszély fenyeget e téged. Én 3éve próbálkozok vele és férfi vagyok de ruhában meg sem mondanád hogy eddzek. Szálkásnak viszont szálkás vagyok, és a nők ettől jogosan félnek, nekem sem jön be ha nagyon szálkás egy nő.szálkássághoz szintén edzeni kell és enni, de pár hónap alatt is meglátszódhat, mert a legfőbb ismérve a jelenségnek hogy túl kevés a bőröd alatt a zsír és ezért látszanak ki annyira az izmok. Meg fogsz lepődni de ez sem fenyeget téged mert önpusztítással nem lehet eltünteni az összes zsírt, emellett aki a genetikája miatt könnyen hízik az izmosodás mellett mindenképp felszed egy csekély zsírt. Neked határozottan izmosodni kéne.

A normális testúlyod 55kiló körül lenne amúgy.

A lógó bőr egy komoly probléma főleg ha nem megelőzni kell hanem utólag kezdeni vele valamit. Mondanom sem kell hogyha elérnéd a normális testsúlyodat javulna a helyzet, de ha egyszer megnyúlt új sejtek jöttek létre, több lett a bőröd, nem fog csak úgy eltünni pont onnan ahonnan el kell neki. Ha normális testsúly mellett vészes a helyzet akkor marad a plasztika...

Valahogy vissza kéne szoktatnod magadat az evésre, kis lépésekben. Párolt zöldséggel, olajos mavakkal, sok ivással. Ehhez már nem értek, nemtudom pl a hányingercsillapító segít e, ebben kéne szakemberhez fordulni hogy a bulémiát kezeld. A pszihológusnál szerintem fontosabb hogy tudd mit teszel a testeddel és tudd merre kell változtatni rajta.Persze az egészség téma sok sok könyvet ölel fel én csak a töredékével tudlak győzködni.

Jut eszembe, esszenciális zsírok és vitaminok. Minél jobban kiürül a szervezeted annál nagyobb kárt okoz a hiányuk. Először hajhullás majd körömtöredezés majd foghullás a végén akár csontritkulás. De az immunrendszer viszonylag hamar legyengül és egy idő után egy sima nátha is elvihet.

2012. jan. 28. 10:29
 12/23 anonim válasza:

Te magad írtad, hogy bulimiás vagy, ergó beismerted. Azt is beismerted hogy a 172 centi és a 48 kg kombója "rettenetes". Mellette mégis úgy teszel, mintha semmi gond nem lenne, gészséges vagy blabla. Én meg azt gondolom, hogy pontosan ezekkel az elszólásokkal próbálod magadra felhívni a figyelmet, és látszik rajtad, hogy könyörögsz a segítségért, persze tudat alatt.

Minap olvastam egy lányról aki bulimiás volt, és nyelőcsőszakadásban halt meg. Durva. Nyílván a beteg embernek -és te beteg vagy, akármit is mondasz- nehéz belátni a dolgokat, kellene melléd valaki, aki segít. Itt így senki nem tud.

2012. jan. 29. 22:27
 13/23 anonim válasza:
Nem hashajtora van szükséged hanem idöre ha nem akarsz vissza hizni meg figyelj oda menyit eszel.és hidd el 48 kilosan is csufolni fognak mert az meg tulságosan kevés 55-60 kilo leglább legyél talán bele nösz a börödbe :D
2012. febr. 5. 17:16
 14/23 A kérdező kommentje:
az a baj hogy hiaba tornazok szalkasodtam de sajnos a bor ugyan ugy meglog... beismerem hogy bulimias vagyok de nekem az a 48 kilo az ugy rettenetes hogy rettenetesen sok. maximum abban kernek segitsiget hogy hogyan fogyhatnek meg le 15 kilot.
2012. febr. 7. 13:26
 15/23 A kérdező kommentje:
amugy szinte semit nem eszek gyumolcson meg zoldsegen kivul. amugy gyakran vagyok beteg de mindig csak ilyen kis natha meg megfazas de hamar kilabalok belole pedig nem is szedek gyogyszereket.
2012. febr. 7. 13:27
 16/23 Winner of Royal Hill válasza:
Nem érdekel az az aprócska tény, hogy ebbe bele fogsz halni???
2012. febr. 7. 15:10
 17/23 anonim ***** válasza:

Gondoltam hogy feleslegesen papoltam ennyit. Így neten tényleg nem lehet segiteni.

Egy mondatot fogj fel csak annyit kérek:

Azt ember csontból, izomból és zsírból van.

Te mi akarsz lenni ,egy kupac csont?

Komolyan kérj segítséget, minden héten rohamosann csökken a túlélési esélyed és a jövődet is egyre jobban galyravágod ezzel.

2012. febr. 7. 15:28
 18/23 anonim válasza:

Egy makacs elkényeztetett leányzó vagy!!!!! Azt hiszed csak téged csúfoltak az iskolában? Nem így kellene hozzáálnod,hogy igenis én még lefogyok 10-15 kg-ot, de ha te ezt akarod hajrá!

Nagyon mérges lettem amiket írtál, nem is szoktam így beszálni,de annyi ember van aki küzd az életéért te pedig csak így eldobod!!

Miért lóg a hasad, hát oda kellett volna magadra figyelni és most elkerülhetnéd ezt a problémát!!!!!

Igen és miért mondtak le rólad a pszichológusok,mert téged csak a fogyás érdekel nem az ,hogy jól nézzél ki és dögös csaj legyél!!

Szánalmas vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. febr. 7. 18:31
 19/23 A kérdező kommentje:
nem fogok belehalni. nem lesz semmi bajom csak vekony leszek. igen makacs vagyok es addig nem nyugszom amig el nem erem azt ami a fejemben van. nem fogoksegitseget kerni mert azzal azzal jarna hogy eves= hizas es abba beleorunek. szamtalanszor probatam azt hogy jo akkor eszek egy keveset es nem rohanok a vcre ami azt eredmenyezte hogy 4 napig utana nem mertem enni. tehat ha megprobalnanak megetetni az meg talan rontana is a helyzeten. most apam megtomott megettem ma 2 tanyer levest. dehat holnap megy el ugyhogy megint nem eszek vagy 4 napig mert a vcre is kovet kajalas utan. ugyhogy... ennyit a segitsegrol. ezzel csak ront a helyzeten... maris ugy erzem hogy hiztam tehat holnaptol megint maxra kell kapcsolnom hogy leadjam meg a maradekot. mondjuk a "segitsegevel" inkabb megjobban onsztonoz a fogyasra mint segit.
2012. febr. 9. 20:07
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom ront e a helyzeten, de szar lehet neki hogy így látja a lányát.

Ezt a 30kgos dolgot erőteljesen beszoptad mert a csontjaid és a belső szerveid súlya is több de izomzat nélkül sem lehet létezni. Hamarabb halnál meg. Azzal már nem is erőlködök hogy zsírraktár nélkül sem létezhetünk, túl buta vagy hogy felfogd.

2012. febr. 9. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!