Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ha nincs helyi zsírégetés,...

Ha nincs helyi zsírégetés, akkor ez miért lehetséges?

2012. jan. 10. 14:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem azt, hogy nincs helyi zsírégetés, arra értik, hogy ha elkezdesz fogyózni, akkor nincs olyan, hogy pl. csak a hasadból megy le, hanem lemegy a tested minden részéről a túlsúly. Habár sajnos tényleg a hasról megy le utoljára, még akkor is, ha alapból arányosan hízik valaki. Nálam fenékből, csípőből megy le először a túlsúly sajnos. :(((
2012. jan. 11. 11:21
 12/21 Andizsuzsi ***** válasza:
Kedves utolsó! Megnézted te a linket, amit csatolt a kérdező?????
2012. jan. 11. 12:44
 13/21 anonim ***** válasza:
55%
ez Aczél. ha nem tud szerinte ésszerű választ adni, ami nem fér bele abba, amit ő kiabál (nincs helyi zsírégetés, nincs fogyasztótabletta, ami hat), akkor már űrlények. Ez az. Gratulálok. Csak egy ici-picit lett hitelétvesztett, amiket karattyolsz... :)
2012. jan. 11. 13:52
 14/21 A kérdező kommentje:

13:52 te ugye most csak szórakozol?

Megnézted te egyáltalán milyen videót linkeltem be? Mindenki értette a humort amit csupán azért gondoltam hogy jó lenne mert rengeteg agyhalott fogyókúrázó van akik remélhetőleg kicsit elgondolkodnak ha látják ezt.

De nem lehetsz olyan hülye, hogy erre te az Aczélt kezded leszólni, nézd már meg a videót amiről szó van te szerencsétlen! És gondolkozzál el egy kicsit..

2012. jan. 11. 13:58
 15/21 anonim ***** válasza:

hagyjad Kérdező, szerintem csak ironizált :)

néhányan szoktak velem, aztán amikor válaszolok nekik akkor jól beoltanak hogy csak hülyéskedtek. bár mondjuk ilyenkor azért kicsit finomabban szoktak fogalmazni :D

2012. jan. 11. 14:04
 16/21 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy akik lefáradnak a sok "hülyeségtől" (pl. Aczél, meg volt régen egy másik hasonló nagyokos figura, a Szatén vagy kicsoda), azok miért járnak erre az oldalra és miért idegesítik magukat az általuk hülyének tartott kommentelőktől,kommentektől, kérdezőktől??? Vagy a stresszhormon által is nagyra nő a muszkli?... Mert akkor értem az önkínzás eme formáját. :)
2012. jan. 11. 17:13
 17/21 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy sokszor önkínzással is felérő kérdések vannak. Viszont annyira addiktív... :D
2012. jan. 11. 18:20
 18/21 A kérdező kommentje:

78%, mert nem csak idióták írnak ide, megy értékes információ csere is, aminek azt se tudná az ember merre nézzen utána, csak ezek nem a te szintedet érintő problémakörök.

De most vissza is térhetnénk a zsírátpakoláshoz. Tehát,az ázsiaiak az űrből jöttek, vagyis nem mi velünk együtt fejlődtek ki, és így más a testfelépítésük, Aczél írta hogy zselések belül. Akkor ezért lehet az hogy ők a hasi hájat (vagy akármi is az) fel tudják nyomni mellükig? És a 'férfiak'? :D

2012. jan. 13. 09:50
 19/21 anonim ***** válasza:

lefáradok a sok hülyeségtől, de ezután a körülöttem élő mérsékelten hülye embereket már egész elviselhetőnek érzem. persze amíg nem kezdenek arról beszélni hogy ők is hogy félnek a hízástól.

akkor meglazítom a késemet... és elmegyek a pi.csába valahova messze.

Kérdező, jól látod. ez tény. innen származnak a harcművészetek is. tökéletes gyilkolás technikák az emberi testre méretezve. hallottál a chi-ről? az az idegenek bioenergiája, halálos fegyver de gyógyításra is használható. :D

2012. jan. 13. 10:10
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem meg inkább a földalól jöttek, engem a puhatestűekre emlékeztet ez a viselkedési forma.

De ne értsetek félre semmi bajom velük :D

2012. jan. 23. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!