Mozgás mellett mit szedjek zsírégetés hatásosabbá tételévé?
Figyelt kérdés
Por,kapszula,tea...2010. jan. 11. 20:56
1/9 anonim válasza:
Semmit, ha egészséges akarsz maradni. Esetleg egyél sok vöröshagymát, vagy max tea, ami kizárólag gyógynövényekből van.
2/9 anonim válasza:
Ne szedj fogyasztókapszulákat, nagyon rosszak a szervezetre nézve. Inkább egyél naponta 5-6 alkalommal, de keveset.
3/9 anonim válasza:
l-carnitin:energetizál,zsírt éget jó a szívnek immunrendszernek.fél órával edzés előtt kb:1000mg
4/9 anonim válasza:
Menj be egy body shopba ott ajánlanak zsírégetőket.Ezek legális engedélyezett dolgok,nincs káros mellékhatásuk.
5/9 anonim válasza:
Szójafehérjét 1étkezés helyett, C-vitamint nagyobb dózis 500mg pl, multivitamint a diéta miatt!
6/9 anonim válasza:
"Menj be egy body shopba ott ajánlanak zsírégetőket.Ezek legális engedélyezett dolgok,nincs káros mellékhatásuk."
Attól, hogy valami legális, még simán tartalmazhat olyan anyagot ami káros a szervezetre. Az alkohol is legális és a cigaretta is.
7/9 anonim válasza:
Kedves utolsó:ha valamiről fogalmad sincs minek kötözködsz?Szerintem annyit értesz ehhez mint az agysebészethez...
8/9 anonim válasza:
Mert te talán laboratóriumi körülmények között kielemezted őket? Vagy csak beszoptad a marketinget, okostojás? :D
9/9 anonim válasza:
Erre a legalkalmasabb szerintem is az L-Carnitine 1100. Természetesen, ahogy az előzőekben leírták nem túl egészséges, de ez a legjobb, annyira nem veszélyes, mint a porok. És én is úgy tudom, hogy edzés előtt kell. De nyugodtan néz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!