Szerintetek sovány egy 173cm es 47kg os lány?
Figyelt kérdés
tom most nem láttok d akk is kiváncsi vok2012. jan. 9. 18:39
11/17 anonim válasza:
hát figyelj én is 173 cm vagyok de én 60kg-san néztem ki a legjobban most nem nézek ki egyátalán jól mert szültem és elhíztam most ez ellen küzdök.De te nagyon nagyon vékony lehetsz inkább azzal foglalkozz hogy szedj fel jó 10 kg-ot és akkor bomba nő leszel hidd el nekem!Kicsit egyél többet az adagjaidat növeld meg 2-3 kanállal kezdésnek ha talán tornázol akkor nem azt mondom hogy hagyd abba de egy kicsit rövidísd le az arra szánt ídőt és akkor már megtetted az első lépéseket a jó út felé és ha cigizel akkor csökkensd le azt is egy kicsit.Több kenyeret egyél(fehér).
12/17 A kérdező kommentje:
annyit eszek mint egy ló 2 szelet kenyér vacsira meg uzzonázok kéttcer tízóraizok ebédre egy alsó és agy felső comb ugyhogy nem tehetek többet
2012. jan. 10. 16:38
14/17 anonim válasza:
ha ennyire sovány vagy akkor ki kell vizsgálni
el kell menni a körzeti orvoshoz s beutal a kórházba
valami betegség lappang ilyen fokú soványság mögött
az nagyon sok minden lehet
egy biztos: nem lehet elhanyagolni, mert nagyobb bajt csinál
a védőnő nem szólt?
15/17 anonim válasza:
Ha csak most nyúltál így meg akko r nem baj, mert akkor rövidesen hízni fogsz.
Egyszer nyúlnak - egyszer híznak a bakfisok, váltakozva. Mozogj sokat a friss levegőn!
16/17 anonim válasza:
Soványnak sovány.de ne hallgass olyanokra hogy anorexiás vagy. Az anorexia más!
Én is vékony vagyok ( 169cm 47kg ) de nem anorexiás. Régebben csúfoltak, piszkáltak.de mostmár nagy ívbe teszek rá. Sportolok, ezért inkább izmos vagyok ( a hasam iss kockásodik lány létemre :D ! )
Hízz egy kicsit, vagy sportolj inkább, sok sikert :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!