Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szerintetek sovány egy 173cm...

Szerintetek sovány egy 173cm es 47kg os lány?

Figyelt kérdés
tom most nem láttok d akk is kiváncsi vok
2012. jan. 9. 18:39
1 2
 11/17 anonim válasza:
hát figyelj én is 173 cm vagyok de én 60kg-san néztem ki a legjobban most nem nézek ki egyátalán jól mert szültem és elhíztam most ez ellen küzdök.De te nagyon nagyon vékony lehetsz inkább azzal foglalkozz hogy szedj fel jó 10 kg-ot és akkor bomba nő leszel hidd el nekem!Kicsit egyél többet az adagjaidat növeld meg 2-3 kanállal kezdésnek ha talán tornázol akkor nem azt mondom hogy hagyd abba de egy kicsit rövidísd le az arra szánt ídőt és akkor már megtetted az első lépéseket a jó út felé és ha cigizel akkor csökkensd le azt is egy kicsit.Több kenyeret egyél(fehér).
2012. jan. 10. 14:44
 12/17 A kérdező kommentje:
annyit eszek mint egy ló 2 szelet kenyér vacsira meg uzzonázok kéttcer tízóraizok ebédre egy alsó és agy felső comb ugyhogy nem tehetek többet
2012. jan. 10. 16:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Gebe
2012. jan. 31. 23:33
 14/17 anonim ***** válasza:

ha ennyire sovány vagy akkor ki kell vizsgálni

el kell menni a körzeti orvoshoz s beutal a kórházba

valami betegség lappang ilyen fokú soványság mögött

az nagyon sok minden lehet

egy biztos: nem lehet elhanyagolni, mert nagyobb bajt csinál

a védőnő nem szólt?

2012. febr. 1. 20:02
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha csak most nyúltál így meg akko r nem baj, mert akkor rövidesen hízni fogsz.

Egyszer nyúlnak - egyszer híznak a bakfisok, váltakozva. Mozogj sokat a friss levegőn!

2012. febr. 1. 20:03
 16/17 anonim válasza:

Soványnak sovány.de ne hallgass olyanokra hogy anorexiás vagy. Az anorexia más!

Én is vékony vagyok ( 169cm 47kg ) de nem anorexiás. Régebben csúfoltak, piszkáltak.de mostmár nagy ívbe teszek rá. Sportolok, ezért inkább izmos vagyok ( a hasam iss kockásodik lány létemre :D ! )

Hízz egy kicsit, vagy sportolj inkább, sok sikert :))

2012. jún. 27. 11:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Akkor meg férges vagy.
2012. jún. 27. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!