Én 172 cm-s lány vagyok. Mennyi lenne nekem az ideális testsúly? Most 59 kg vagyok, az jó, vagy sovány?
Broka inexel számolva: 172-100= 72 az ideális de: kívánatos szélső értékek: 55-69kg
Szóval benne vagy, nem vagy sovány. Szerintem szép karcsú lehetsz:))
Szerintem nem kell aggódnod a súlyod miatt!
Egyébként nem a kg-ok adják meg a tökéletes testet! Én 62-65 körülre gondoltam volna.
ÉN 182 cm vagyok, és most 78 kg, de szeretnék még kb 5 kg-ot fogyni.
Novemberben 88 voltam, akkor azt hittem 10 kg elég lesz....de most látom, hogy mégse!
Mondjuk ha a mellbösčget is ide irtad volna akkor mi fčrfiak nagyon pontos vĺlaszt adnĺnk
De amugy tök jok a mčreteid
Ja hĺny čves is vagy mert nem mindegy
én is 17 vagyok, 174 centi, és 54 kg. még mindig van rajtam felesleg.ráadásul latin társastáncot táncolok, ahol ugyebár nem lehet elég vékony vki.mert a napi 3 óra táncon azt a plusz 5 kg-t is cipelni kell.
de ez testalkattól is függ.alapjáraton nem vagyok az a vékony típus, ezért mégjobban meg kell küzdeni az eredményért.
ha te jól érzed magad a bőrödben, akkor ne csinálj semmit, mert utána csak tovább akarsz rajta változtatni, ha pedig nem, akkor próbálj egészségesen étkezni, akkor egy idő után minden felesleges zsír lemegy rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!