Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hol tudnék bélféreg (pete)...

Hol tudnék bélféreg (pete) pasztillát venni? Ahár interneten akár személyesen bárhogy?

Figyelt kérdés
Ne fikázzatok le. Tudom, mit csinálok.
2009. máj. 20. 17:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%
Azt nem tudom, hogy hol tudsz venni, de vigyél haza egy-két döglött patkányt, tedd be őket egy meleg párás szobába és pár hét múlva edd meg őket.
2009. máj. 21. 14:44
 12/18 anonim ***** válasza:
...amúgy tényleg kíváncsi vagyok, hogy...valakinek be akarod adni?vagy neked kell?
2009. máj. 22. 13:43
 13/18 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy interneten hozzájutnál, habár nagy az internet... Azt írtad tudod mit csinálsz, hát ezt nem hinném. Az AIDS fertőzéstől is jól lehet fogyni, mégse fertőznéd meg magad gondolom. Szerintem inkább hagyd ezt, nem tudom mi vitt rá, ilyen elszánt lépésre, de nem éri meg. Inkább próbálj meg más "csodaszert".
2009. máj. 24. 19:13
 14/18 anonim ***** válasza:
A kérdező valószínűleg hallott vagy olvasott róla, hogy alkalmazták ezt a módszert fogyasztásra. Az 1900-as évek elején valamikor. Aztán rájöttek, hogy nem az igazi.....
2009. máj. 25. 13:09
 15/18 anonim ***** válasza:
46%
még egy reménytelenül hülye dagad nőszemély:D akinek a somogy kocka annyira fontos, hogy nem mondana le róla és inkább bélfergezik minthogy normálisan egyen.
2009. máj. 28. 12:18
 16/18 anonim ***** válasza:

Aztahétszázát! Én tényleg SOHA nem írtam még fikázót senkire, de ez... A világ másik felén, meg éheznek az emberek... Itt megegy nő (valszeg az), nem képes uralkodni az érzékkielégítő magatartásán, és inkább beteggé teszi magát. Hát komolyn, ilyet még nem is láttam.

És ő tudja mit csinál... Pffff... Miért nem inkább mozogsz, ész jó, minőségi kajákat eszel?

2009. jún. 2. 03:07
 17/18 anonim ***** válasza:
naigen, de azé' tényleg nem tudhatjuk, hogy mit akar vele, mert a bulimiát már rég feltalálták....
2009. jún. 2. 15:29
 18/18 anonim válasza:

Válasz:

férgek a bélcsatornában hurutot esetleg étvágytalanságot s émelygést okoznak, de oly veszély es és komoly tünetekkel, mint ezt a nép hiszi, nem járnak. Ergó előfordulhat hogy észre sem veszed. Hogy mi a célod vele Te tudod, de azért olvasd el mert elég undorító egy jószágról van szó:

[link]

ez egy elég hosszú leírás, de a címszavakig gördítsd le és olvasd el ami érdekel:

[link]

Ha ez tényleg igaz, akkor mostantól kampányolhatsz a férgek ellen! :))

2010. jún. 24. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!