Hol tudnék bélféreg (pete) pasztillát venni? Ahár interneten akár személyesen bárhogy?
Ha tudnád, nem csinálnád... A harmadik világban szenvednek ettől az emberek, te meg a hájas valagadat akarod ezzel lefogyasztani? Sportolj inkább!
Különben meg sehonnan. Jóérzésű ember nem szórakozik ilyesmivel...
Orvos látott amúgy?
...tesóm kiskorában az óvoda homokozójából összeszedte, még pasztilla sem kellett...némi "gebekóbormacskaszar" kel hozzá...
...amúgy szerintem nagyon nehéz hozzájutni, meg hát nagyon sokféle féreg van...az egyik leggyakorabbi pl. a létfontosságú szerveidbe "küldi" a kicsinyeit...és hát emberről emberre állatra és visszafelé is terjedhet...
...van egyáltalán ilyen kapszula?...hm.... fertőzőosztály?
Kergemarhakór után férges is akarsz lenni?:))))
Nekem volt, s mondhatom undorító. Nem fogytam semmit, a székletemben vettem észre. Azóta állandóan parázok, hogy megint összeszedem. Mert a vérárammal eljuthat bármely szervedbe, s én bizony beájulnék, ha találnának a tüdőmben, szememben, vagy esetleg megnőne bennem méteresre, kilyukasztaná a belem, etc.
És nem hiszem, hogy tudod, mit csinálsz, mert nem biztos, hogy úgy történik minden, mint ahogy Te tervezed.
Annyira nem lehetsz gáz, hogy így akarj fogyni!
Miért nem elég a sport?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!