Adrien kérdése:
Helo! Láttam, h többen is kíváncsiak a Reduline36 hatására-többek közt én is. Fogyott már valaki tőle?
Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 09:14
1/7 anonim válasza:
Az ostobaság a legvégső határ. Ennek végtelenjét járja a kérdezők sokasága, kiknek feladata különös új diéták felfedezése, új fogyitabik, új zsírégetők felkutatása, és hogy eljusson oda, ahová még senki nem merészkedett.
2/7 anonim válasza:
ma 10:05
Ez nagyon jó James T. Kirk kapitány..:)
3/7 anonim válasza:
Szerintem a tv-ben szereplőkön kívül senki:))
4/7 anonim válasza:
Keresztanyám vett,mert hitt benne..Hiába mondtuk neki,hogy ne higgye már el hogy pár hónap alatt több mint 20 kiló lemegy,mert ilyen nincs.Még orvosi diéta,és szigorú kórházi kezelés mellett sem fogy le az ember ennyit.De kidobta rá a pénzt.Becsületesen betartott mindent,és szedte..Az eredmény.SEMMI! A pénztárcája vékonyabb lett..
5/7 anonim válasza:
3 hónap alatt minimális megerőltetéssel le lehet fogyni 10 kilót, nekem sikerült. Orvosi utasításra kalóriaszámlálással kezdtem neki, ami csak először nehéz, aztán belejön az ember, a kilók meg csak fogynak, még úgy is, hogy én sokat csaltam (csokifüggés...). Igen, pár dologról le kell mondani, pl. minek egyek tésztát, ha a kalóriaértéke szerint a felét ehetem meg annak, amennyitől jóllaknék? Ha ilyenekre rájössz, már nem is fogod kívánni. És persze mozgás. Nem kell valami nagy veszett fanatikus testedzésre gondolni, már napi fél-egy óra séta is elég. Ez olyan szörnyű mondjuk ahhoz képest, hogy tök ismeretlen szert egy valag pénzért beszedsz, csak hogy azzal áltathasd magad, hogy így nem kell változtatnod az életviteleden és mégis fogyni fogsz? Ugyan már!!!!!
6/7 anonim válasza:
A GVH döntése szerint a TV Brands Kft. a terméket nem a szabályoknak megfelelően reklámozta, egyes kötelező tájékoztatási elemek lemaradtak. Továbbá megtévesztették a fogyasztókat a reklámban. 10 milliós büntetés volt ez miatt. túlzásba vitték az emberek szédítését.
7/7 anonim válasza:
Szerintem NEM átverés.A súlyom 100kg volt 2013januárban és a Reduline-nal 2013tavaszra 82-83kgra sikerült lefogynom és ezt azóta is tartom.Sőt!Amugy most látom az okát hogy miért nem lehet kapni már a Mammutban.Ez nagy kár mert nekünk eddig ez az egyetlen ami beválik!Anyukám is kiválóan fogy tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!