Acai Berry vagy a Reduline36-ot szedjek?
Sziasztok!
nem kérek kioktatást h ne szedjem stb...
de valaki szedte valamelyíket?
Acai Berry vagy a Reduline36-ot?? Aki szedte valamelyíket kérhetnék véleményt h melyík jobb? próbálkoztam tornával diétákkal mindenféle sz*rral de nem volt jó. most ezt kipróbálom hátha jó :) de melyíket vegyem? ne az árát nézzétek! köszi :) hello
A diéta meg a torna az nem sz@r! De biztos bénán csináltad ,ezért nem sikerült. Fogyibogyóktól meg nem fogsz fogyni egy grammot sem a sz@r diéta és sport nélkül!
Diétánál számold a kalóriákat,sok fehérje kevesebb szénhidrát. Sport:kardio vagy aerob mozgás legyen. Ennyi.
akkor a dietetikus a béna. Szerintem az emberek mivel fogynak ha nem diétával és sportal?
Na majd én írok neked diétát meg sportot amitől garantáltam lefogysz. Ehez kellenének az adataid ,na mindegy.
Kaja: Számold ki a napi fogyáshoz szükséges kalóriamennyiséget a www.orvosilexikon.hu oldalon. Ebben az adagban ezek legyenek benne főként: csirkemell,pulykamell,halak,tojás,kevés teljes kiőrlésű kenyér,zabpehely,némi gyümölcs,sok zöldség,sovány túró,esetleg joghurt. Ezen kívül meg szinte mehet bármi csak ne lépd túl a határt és főként fehérjét egyél.
Sport: Aerob vagy kardio mozgás! Az ilyen rubintrékás entyempentyemeket max kiegészítésként csináld,mert nem sokra mész vele. Heti minimum 4x 60perc intenzív kardio vagy aerob(futás,elliptikus tréner,bicikli,úszás). Heti 2 súlyzós edzést is beiktathatsz hogy ne legyél plötyi.
Ennyi.
Ha ettől nem fogysz akkor UFO vagy.
Akkor Ufo vagyok :O
mert így nézett ki egy napom
PL:
Reggeli: 1 szelet tk kenyér,vaj,sonka,paradicsom v uborka
tízórai: alma ( néha nem is tízóraiztam)
ebéd: csirkemell zöldséggel.
uzsi: valami gyümölcs vagy joghurt ( ezt se ettem mindig)
vacsora: túró vagy valami lazább kaja..
mozgás: napi 1-1,5 óra aerob edzés volt.. Futottam,bicikliztem rubint rékáztam.. stb stb lehet h ilyen a gén állományom.. de azért még dolgozok rajta :D nem adom fel a harcot! egyépként 165/64 vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!