Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Melyik az a szer, bogyó,...

Melyik az a szer, bogyó, amitől sikerült lefogynotok?

Figyelt kérdés
Azt írjátok,ami tuti hatásos. 5-10 kg-ot szeretnék leadni.
2009. máj. 4. 16:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%
A Reductil-t szedem 14 napja. Nekem a doktornőm irta fel, mert a túlsúly miatt magas lett a vérnyomásom. Fél éve született a kisfiam és rajtam maradt jó pár kiló, sőt azóta sajnos jött is rám. Nekem eddig bevált, elveszi az étvágyam, de nem drasztikusan éppen csak a nasi és a felesleges dolgokkal nem tömöm magam. Eddig 6 kiló ment le. De Te "csak " 5-10 kg-tól szeretnél megszabadulni, szerintem is életmódváltással tedd, ezek a gyógyszerek a központi idegsrendszerre hatnak, nem véletlenül vénykötelesek. Magas rizikófaktor esetén szabadna csak felirni, de tudom, hogy valamelyik doki "simán" felirja. Elég baj!!! Ha abbahagyod ugyis vissza jönnek a kilók, én is teljesen megváltoztatom az étkezésem és remélem mire abba hagyom, sikerül tartanom a súlyom. Épp ma hallottam a tv-ben egy ALLI nevű gyógyszerről, ami segit a fogyásban patikában kapható és szerintem recept nélküli. Érdeklödj utána. Hátha... :)
2009. máj. 5. 09:09
 12/14 anonim ***** válasza:
63%
Nekem az adipex segített lefogyni, és semmi mellékhatása nem volt. Nem értem azokat, akik még ki sem probálták, miért szidják ennyire? Egy probát szerintem megér. Ha nem érzed jól magad tőle, akkor abbahagyod. Ennyi.
2009. máj. 9. 12:40
 13/14 anonim válasza:
100%

Feleségemnek a barátnője ajánlott egy jó weboldalt: [link] 4,5 hónap alatt közel 25 kg-t fogyott, és tartja azóta is (a termékek fogyasztása nélkül). Ámbár az igazsághoz hozzátartozik, hogy az utolsó másfél hónapban már szobakerékpározott is mellé másnaponként, és hétvégeken néminemű komolyabb aerob tréning is bejátszott a hatás fokozása érdekében.

Tök mindegy, hogy melyik termékcsaládot választod, csak légy tisztában azzal, hogy mit szeretnél valójában?! Egy vérnyomásnövelő, agyalapi mirigyet manipuláló, a szervezeted működősébe agresszívan behatoló, káros mellékhatásokkal terhelt vegyianyagot, vagy pedig napérlelte gyümölcsök és zöldségek, gyógynövények kivonatait tartalmazó természetes összetételű étrendkiegészítőt, amely hathatósan segít a lúgosításban, méregtelenítésben, feltáplálásban, és a feldúlt, megkínzott sejtjeidet friss oxigénnel látja el, amitől olyan vitalitás-növekedést érhetsz el, mint az én drága kisnejem őnagysága, aki minden előzetes mozgásundora ellenére lóra pattant a fittségtől (pontosabban szobabicajra, s egy-két hét után további mozgásra ébredt benne igény, ami soha korábban azelőtt). Olvasd el azt az oldalt, még akkor is hasznos, ha vmi más megoldást keresel.

2009. máj. 10. 15:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem sikerült 7 kg-tól megszabadulnom egy csodás fogyókúrás program segítségével. Nem kellett koplalnom! Előszőr kezdődött egy alapos méregtelenítéssel, mert ez minden fogyókúra alapja, utána pedig két táplálékkiegészítő segitségével folytattam! 1 hónap után már lement az első 4 kg!!!

Szívesen segítek ha kell!

2009. máj. 11. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!