Hogyan sikerült lefogynotok? Nekem nem megy:S
Nektek hogyan sikerült lefogynotok?Mit ettetek,mozogtatok?Mennyi idő alatt és hány kilót?
Én egyszerűen képtelen vagyok lefogyni,mert sajnos nem vagyunk gazdagok,nem tudjuk megvenni a diétás kajákat.Hiána jönne ki olcsóbban a zöldség,gyümölcs,sovány hús,itt a közelben nincs ilyen bolt,ahol lehetne venni ilyen élelmiszereket mindennap,ráadásul az apám nehéz fizikai munkát végez,így nem tehetünk elé salátát,amikor haza esik este,azt meg nem tehetjük meg,hogy 2 féle dolgot fözzünk mindennap.Meg én sem akarom anyát zaklatni ezzel,így is van elég problémája.Egyébként nem zabálok össze-vissza mekis kajákat,meg cukros űdítőket,mielőtt vki ezt hinné,szerintem egészségesen étkezem,de nem fogyókúrásan.Pl.csak fehér kenyeret tudok enni,finom lisztből készült zsemlét,vmilyen sovány felvágottal.Gyümölcsöket néha eszem,meg sok vizet,és zöld teát iszom,de ennél többet nem tudok tenni.Mozgásképp meg csak a futást szeretem,amit most nem tudok,mert vacak idő van:(
161 cm vagyok,és 67 kg:(
Nektek hogyan sikerült lefogyni?Hátha tudtok adni vmilyen ötletet.
16L
kifogások-kifogások-kifogások
havi 20 ezerből 2 felnőttnek főzök egészségesen ;)
amúgy bringával fogytam anno (akaratom ellenére, csak közlekedtem :D) és emellett 3000-3500 kcal-t ettem- ami épp volt vagy ami eszembe jutott....és este 6-7 fele vacsoráztam és 10kor még nasiztam ;) ja és 160 cm-es csaj vagyok :D
Köszi a választ.
Csak az a baj,hogy mi 4en vagyunk,2 felnőtt,2 gyerek,és ez nem kifogás,mert ha tehetném,egészségesen étkeznék.Már próbáltam beszélni anyuval is,de mondta,hogy egyszerűen képtelen mindennap fogyis kajákat főzni,most is épphogy meg vagyunk vhogy,és még nincs fizetés.
Egyébként nekem popsiból,és combból kéne nagyon sokat fogynom,10-15 kg-t.
Utolsónak van igaza: egyáltalán nem kellenek speciális dolgok a fogyáshoz (pl. zabkorpa vagy nem tudom miket írtak itt), elég ha mindenből kevesebbet eszel mint eddig és mellé mozogsz. Hülyeség, hogy fehér kenyér evése mellett nem lehet fogyni. Dehogynem. Csak tudni kell a mértéket. Amúgy a kérdező nem csak arra tért ki, hogy nincs túl sok pénzük, hanem arra is, hogy a közeli boltokban nem túl sok mindent lehet kapni.
Én szülés után úgy fogytam le közel 20 kg-t 4 hónap alatt, hogy mindent ettem csak mértékkel. És ha becsúszott 1-1 szülinap vagy a Karácsony (mert igen, pont becsúszott), akkor sem mondtam nemet smemire, legfeljebb aznap többet mozogtam, másnap meg jóval kevesebbet ettem. Simán tartom a súlyomat azóta is és ennek már másfél éve.
158 cm és 48 kg vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!