Próbáltátok már a Chitosan nevű zsírmegkötő kapszulát? Mi a véleménytek az ehhez hasonlókhoz?
nem tudod mennyi zsírt köt meg. lehetne tudni, mert X mg Chitosan hatóanyag, rost olvastam, hogy 5g zsírt köt meg. mindegy, lehet tudni.
ami a probléma, hogy neked kéne enned x gramm esszenciális zsírsavat, ebből ha rendszeresen megkötsz nagyobb mennyiséget, esetleg mindet (a 60-70%-ot tippnek írtad, attól függ mennyi zsírt eszel, és mennyi tablettát) akkor nem marad a szervezetednek.
akkor szokták használni, ha tudod hogy következő étkezésed valami fölöslegesen zsíros dolog lesz, viszont enni fogsz belőle. étrendszerűen nem fogyasztják. okkal.
ne add fel soha (close enought)
http://www.youtube.com/watch?v=hN4yOK3BWTM
várom azért az eredményt, ha lenne majd kedved megosztani.
mondjuk. meg fogd fel úgy, hogy más fizetne egy ilyen kis felügyeletért. na jó, ha már fizetne, akkor annyit még illene csinálnom, hogy időnként végzünk 1-1 hétpontos testzsír mérést.
de lényeg hogy ha te írsz, nekem az neked is tök jó, és még nekem is érdekes. nem annyira, mint a japán szilva 1-MPC kezelése, de azért.. ez se semmi.
sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!