Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Próbáltátok már a Chitosan...

Próbáltátok már a Chitosan nevű zsírmegkötő kapszulát? Mi a véleménytek az ehhez hasonlókhoz?

Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 16:53
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

Igazából lehet igazad van,ezekről nem sokat tudok.És persze,amit csak tudni akarsz leírom :)Úgy gondolom hogy hetente fogok mérlegni állni,74kg vagyok és ma még csak a harmadik napja hogy szedem a tabit(egyébként az is rá van írva hogy értendkiegészítő csont erősítő és stb).Majd meglátjuk hogy alakul a fogyásom.Az egyszer biztos hogy most nagyon éhes vagyok:D de este 6 után már nem eszek.

Egyébként te is fogyózni szeretnél?

2011. szept. 29. 19:22
 12/46 anonim ***** válasza:

Hidd el,hogy minden ilyen dologgal csak a kitalálók,gyártók és eladók pénztárcáját vastagítod!

Min egytől-egyig marhaság!

Nem értem,hogy hogy lehet még mindig ilyesmit bevenni,mikor egyértelmű,hogy csak diétával és mozgással lehet fogyni!!!!!

2011. okt. 1. 11:11
 13/46 anonim ***** válasza:

nekem bőven megfelelő a testtömegem, testzsírom.

ha 6 után nem eszel, az esti felépítő folyamatokhoz nem lesz elég tápanyagod, ez felnőtt embernél sem kimondottan szerencsés, fiatalabbaknál még kevésbé.

a heti mérlegelés jó.

2011. okt. 1. 15:42
 14/46 A kérdező kommentje:
Ha marhaság akkor nem tudom miért fogy a környezetembe tőle nem 1 nem 2 ember.
2011. okt. 2. 09:21
 15/46 anonim ***** válasza:

ezt kinek / mire írtad?

amúgy fogyás összetett dolog, mert tömegvesztést jelent. ez kiszáradástól kezdve hajhulláson át sok mindentől lehet. még a mérleg hibája is közbejátszhat elvileg.

testzsír csökkenésre hajtasz Te, szerintem.

2011. okt. 2. 09:48
 16/46 A kérdező kommentje:

Min egytől-egyig marhaság!

-erre írtam.

Igen testzsír csökkentés,mert levan rajtam rakódva 15 kg felesleg,és fogyni szeretnék.Mivel a vitamin megköti a zsírt,fogyni fogok.És mellette odafigyelek mit eszek.

2011. okt. 2. 11:35
 17/46 anonim ***** válasza:

mit köt meg a mi?

vitamin: szervezet számára esszenciális, de maga számára előállítani nem képes vegyület. zsír:lipidek

2011. okt. 2. 18:10
 18/46 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem értem a kérdésed,és nem értem mire jó neked ez az állandó ellencáfolás :D nem te szeded szerintem...És az a chitosan egy étrendkiegészítő lényegében,ami tengeri rákok kitin anyagát tartalmazza,ami pedig ZSÍRMEGKÖTŐ.
2011. okt. 2. 19:45
 19/46 anonim ***** válasza:

és a zsírmegkötés ha létezik valóban ilyen, akkor egy veszélyes folyamat, mert a szervezetedben nem enged hasznosulni egy baromi fontos makronutrienst.

nem érted miért ellenérvelek? mert nem értem miért eszel kagyló kivonatot.

2011. okt. 2. 21:31
 20/46 anonim ***** válasza:
2011. okt. 2. 21:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!