Hozzáértőket keresnék. A Full Burn kapszula összetétele ugye nem ártalmas az egészségre?
Csak azért, mert L-tirozin is van benne, amit lehet ugyebár külön is kapni, de egy orvos ismerős azt mondta, eszembe ne jusson ilyet szedni, mert tönkreteheti a pajzsmirigyem. Mondanátok nekem véleményt az összetételről? Ha nem kell ilyesmitől tartanom, akkor megveszem. Már jó ideje diétázok (sok fehérje, kevesebb szénhidrát) + sport minden nap. Kiegészítésnek gondoltam, és hogy jobban bírjam a tempót. Nincs vérnyomás és szívproblémám sem (mivel ugye ez egy termogén hatású készítmény) Nagy feleslegem sincs, csak kb 5 kg, amit elég nehéz már leadni.
Egy adagra vonatkoznak az adatok, egy adag 3 kapszula.
L-karnitin L-tartarát:500 mg
Garcinia cambogia (60% HCA):500 mg
Zöldtea kivonat (90% polifenol):200 mg
L-tirozin:200 mg
Koffein:200 mg
Taraxacum officinale 20%:100 mg
Cinnamomum burmanii:100 mg
eserűdinnye:100 mg
Alfa liponsav:100 mg
Koenzim Q10:50 mg
Citrus aurantinum (95%):22 mg
Cayenne bors:20 mg
Krómium pikolinát:200 mcg
Na tessék, anyám is váltig állítja, hogy az orvos ezt mondta, hogy a tirozin ártalmas. És hogy aki ilyet szed és egészséges a pajzsmirigye, már járt úgy, hogy kórházba került.
Hát komolyan mondom, rohadjak meg, ha én ezt értem:/ Mondhatok neki is bármit, nem hiszi el, semmilyen tudományos magyarázatot:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!