Hozzáértőket keresnék. A Full Burn kapszula összetétele ugye nem ártalmas az egészségre?
Csak azért, mert L-tirozin is van benne, amit lehet ugyebár külön is kapni, de egy orvos ismerős azt mondta, eszembe ne jusson ilyet szedni, mert tönkreteheti a pajzsmirigyem. Mondanátok nekem véleményt az összetételről? Ha nem kell ilyesmitől tartanom, akkor megveszem. Már jó ideje diétázok (sok fehérje, kevesebb szénhidrát) + sport minden nap. Kiegészítésnek gondoltam, és hogy jobban bírjam a tempót. Nincs vérnyomás és szívproblémám sem (mivel ugye ez egy termogén hatású készítmény) Nagy feleslegem sincs, csak kb 5 kg, amit elég nehéz már leadni.
Egy adagra vonatkoznak az adatok, egy adag 3 kapszula.
L-karnitin L-tartarát:500 mg
Garcinia cambogia (60% HCA):500 mg
Zöldtea kivonat (90% polifenol):200 mg
L-tirozin:200 mg
Koffein:200 mg
Taraxacum officinale 20%:100 mg
Cinnamomum burmanii:100 mg
eserűdinnye:100 mg
Alfa liponsav:100 mg
Koenzim Q10:50 mg
Citrus aurantinum (95%):22 mg
Cayenne bors:20 mg
Krómium pikolinát:200 mcg
5 kiló felsleged van és fogyitablettát akarsz? na nee. kicsivel több sport és kemény diéta és máris le tudod adni. menj el konditermebe súlyzós edzésekre és csinálj fehérjediétát. tuti lemegy a felesleg 1-másfél hónapon belül. ilyen kis felesleg miatt ne kockáztasd az egészséged. egy orvos sem ajánlana 5 kg-ra fogyitablettát.
ha már annyira pénzt akarsz költeni vegyél rendes fehérjeport és vacsorára azt idd, na meg edzések után. sokkal többre mész vele.
Helyesbítek, én csak annyit szeretnék leadni. Átlagos alkatom van. Nem vagyok kövér, de vékony se. Amúgy van fehérjeporom, és használom is. És ennél keményebb diétát nem tudok tartani, mert akkor már az következne, hogy nem eszek semmit.
Tényleg semmi ilyen egészségügyi problémám nincsen:) De nem akarok fél évet várni, hogy lemenjen 5 kg, mert ugye kis feleslegből nagyon nehéz fogyni (tapasztalom..)
Utolsó előtti: pontosan ezt csinálom:) Egy hónapja kb.
Van eredménye nyilván, de azért nem olyan sok:/
Utolsó: na ez az! Tudom én is, már anno egyszer utánanéztem. Én sem értem, azt olvastam hogy a tirozin ártalmatlan. Puff... nem értem ezt az orvost sem..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!