(Majdnem) 15 évesen milyen fogyasztószert használhatok?
én a turbó*iétára gondoltam, de várom a további tippeket...
előre köszi a válaszokat ;)
semmilyet. Nem létezik olyan módszer, ami hatásos és nem cseszi szét a szervezetedet! Ilyen fiatalon pedig semmi esetre se: - koplalj
- szedj szereket
Diéta és sport a legjobb!
A turb'diétról: Na habbi, nekem ismerősöm csinálta és fogyott is tőle, de visszahízta, amint abbahagyta. Nagy átverés minden, ez az ismerősöm minden hülyeséget megvesz (tabletta, szer), de még mindig kövér: fogyni csak odafigyeléssel és sportal lehet (egészségesen).
17/L
Az, hogy az anyagcseréd lelassul, a hormonháztartásod meg felborul.
Életed végéig játszhatod, hogy leadsz 5 kilót, abbahagyod a diétát, felszedsz 10 kilót, fogyózol, leadsz 5 kilót, abbahagyod, felszedsz 10-et.
Az lesz a vége, hogy 20 évesen 80-100 kg körül lesz a súlyod, és a sok koplalgatásnak hála olyan lassú lesz az anyagcseréd, hogy véreset fogsz vizelni kínodban, mire leadsz havonta egy kilót.
Azok a 100kg+ nők, akit az utcán látsz, többnyire így jutottak el a horribilis súlyukig.
A legjobb fogyasztószer ebben a korban a sportcipő. :)
a turbó *iéta kamu. Amit te az oldalon olvasol, hogy mennyit fogytak, azokat lefizették, de teljesen más módszerrel fogytak le. A fogyasztószereket, meg ki se adnák 18 éven alul. Egyszer, 16 évesen bementem a gyógyszertárba, hogy vegyek az újonnan reklámozott fogyasztó tablettából és ki lettem zavarva, hogy 18 éven alul nem adnak ki ilyet. De azt mondom, hogy 18 éven felül se vegyél, mert tönkre teszi a szervezeted, ráadásul nem is fogyaszt. Én is hittem ezekben a szerekben, de igazából csak pénzkidobás és csalás az egész, erre akkor jöttem rá, amikor lefogytam.
19/L
igyál mályvateát vagy vegyél kapszulát. az természetes cucc. nekem működik.
egyébiránt 15 évesen nyugodtan el lehet menni sportolni, itt a nyár, más dolgod sincs, minthogy felülj a bringádra, vagy elmenj úszni, kirándulni.
15 évesen én is csak mozogtam, nem szedtem semmilyen csodaszert, és egy nyár alatt fogytam 10kg-t mozgással. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!