Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szerintetek miért van ez?

Szerintetek miért van ez?

Figyelt kérdés

Volt egy osztálytársam aki 155cm fiú 17 éves és 76kg de miután nyári szünetről visszajött szét volt szikkadva semmi válla és semmi háj nem volt rajta azt hittem szívbajt kapok amikor megláttam!

nem akartam elhinni picit furcsa volt az új külseje de ugyan olyan csúnya volt viszont mert semmi izom nem volt rajta na mindegy az a lényeg hogy amikor bejött a suliba és odaállt nekem lekezelni megkérdeztem hogy ismerjük e egymást ő mondta hogy igen ... vagyok mivan nem ismersz fel? :D

mondom basszus baszod mi a faszt csináltál egész nyárón hogy így le vagy fogyva, ő mondta hogy nem tudja max sokat volt kint strandon! XD

(amúgy utána rá 2 héttel mikor megkezdődött a tanév nyombélfekély-t kapott és állandó kezelés alatt áll)

ja és visszahízta amit leadott!

anyukáját megkérdeztük ő mondta hogy napi 2-3 liter monster lefutott a gyomrába és szerintem az energia ital végett felgyorsult az emésztése....

no mi a véleményetek?

2011. jún. 13. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:
NAPI 2-3 LITER? KI A F*SZ VETTE MEG NEKI? jó h nem halt meg... erre nem tudok mit mondani tényleg :S bocsi.
2011. jún. 13. 16:29
 2/2 A kérdező kommentje:

mindig is volt pénzük... szóval érted..

anyuci kicsi fia minden nap 3-4 ezerrel járta a világot...

2011. jún. 13. 16:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!