Milyen fogyasztóteát ajénlotok?
Én a zöld teát ajánlom! Akárki akármit mondd, én sokat fogytam mellette. Tavaly nyáron kezdtem el inni, így a nyár végére 75 kg-ról 63-ra fogytam, most 51 kg vagyok.
18/L
Egyetlen teának sincs kalóriaégető hatása.
Zsírégetőt meg csak 18-20 éves kor fölött érdemes használni.
És egy fontos észrevétel a napi egy alma meg hasonlók az nagyon távol áll a diétától,az koplalás.
Így meg persze nem fog lemenni a zsír,csak legyengülsz,megplöttyedsz.
Elösször is köszönöm a válaszokat:)
Másodszor kedves 1. válaszoló meg tudnád mondani hogy milyenfajta zöldteát ittál és mennyit egy nap és hogy mozogtál e is mellette?
1. vagyok. A zöld teát fokozatosan kezdem el inni. Minden héttel egy kicsit többet, végül 1,5 liternél maradtam. Mindennap megittam 1,5 liter zöld teát és 1,5 liter vizet(télen azért csökkentettem ezt a mennyiséget) A pickwicket szoktam inni. Sokat kipróbáltam a legdrágábbig és ugyanaz a hatása. Egyébként eleinte tornáztam is, amivel sokkal gyorsabban lementek a kilók, még akkor is amikor csak sétáltam 5 km-t... Meg többen is lefogytak körülöttem a zöld teától. Egy tanárunk ajánlotta, mert ő betegség miatt nagyon felhízott. A zöld teát kezdte inni (igaz ő egy drágábbat mondott) Nem igazán hittem először neki, de amikor már lefogytam 5 kg-t...:) Nagyon boldog vagyok, hogy idáig eljutottam! + az egyik osztálytársam is így fogyott le. Igaz én többet :P De neki is nagyon látványos. :)
Másrészt: nem értem ,hogy miért kellett lepontozni! Nagyon rosszul tud esni, hogy teljesen korrekt, REÁLIS választ írtam erre meg. Pff.. :D Attól mert másnak nem sikerült lefogyni nem kell útálni a másikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!